X-LifeHard
Üye
hoşgeldin neşeli insan
birden pozitif enerji patlaması yaşadım...
DiaBLoS™;1789314' Alıntı:Hoşgeldin Can .
Ne iyi ettin geldin de ? : ( Nasılsın bakalım..
bugun geometrıden bı sozel ogrencısı olarak 100 aldım da bıdaha ıyıyım
gorun yanı ne kadar ıyı bı calıskan bı uyenız var tam admlık
Eğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım
Eğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım
malesef burcu hanım son zamanlarda preator ve benı bırbıne dusuren ınsan olarak sıteden malulen emeklı olmaznız lazım
Offf sorma! Sorma!!!Cepten olunca mavi yazılmıyor değil mi ?
Vallahi üstü açık turist otobüsüyle şehir turu yapmıyordum AliDiaBLoS™;1788987' Alıntı:Hava da buz gibi değil mi?
Kımız olmasın o?en iyi alptigin gibi kabuz içelim bizzzzz
Vallahi oluyorIğrenç yaasoğuk çay mi olur
Vaay, içelim güzelleşelim kardeşimDiaBLoS™;1789177' Alıntı:Bira da olabilir hani ? Yok demem ..
Evet tam adminliksin sen!..gorun yanı ne kadar ıyı bı calıskan bı uyenız var tam admlık
O matematiksel değil duygusal bir konuEğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım
malesef burcu hanım son zamanlarda preator ve benı bırbıne dusuren ınsan olarak sıteden malulen emeklı olmaznız lazım
Bırak ya, zibidi işte!..İftiranın böylesi...Sizin doğanızda var birbirinizle atışmak. Ben ne yaptım yahu
BRAVO! BRAVO! BRAVO!!! İşte sonunda bir üyemizden de şunu duydum!!!Ayrıca sitede preator diye biri yokki
Cevap vermek yerine konuyu başka yerlere çekiyorsun.sesının fazla yukselmesı sucluluk psikolojısının gostergesıdır
Oğlum muoglum bı gıt ya ben burcuyla sana dargınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?