MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sanmıyorum Enes afiyet olacağını

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ekmek arası çikolata, peynir, bal ve zeytin ye öyleyse zıt tatlar ama severim ben öğrenci menüsü

Praetor

Emekli Yönetici
Aynısı dün bana da oldu ... Sabah düzelmişti ... Dün akşam hiç mesaj yazamadım
Ya resmen kafayı yedim!!!
Onca yazı çat diye gitti!.. Nedir bu iş? Nasıl güveneceğim de yazacağım ben? Çok çok çok fena oldum!.. Yazılarıma emek harcarım ben ve silinmesi-kaybolması çileden çıkartır!!!
Mesajlarım neden siliniyor ? Ayrıca ne bu ya , bu kadar rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum doğrusu !
Sadece senin mesajların silinmiyor.
Ne dedim? Kişisel tartışmalar burada olmasın dedim!.. Ol ma ya cak. Ya seve seve ya sile sile arkadaşlar. Severek olmazsa silerek yapacağız. Huzurlu bir forum olacak burası.

Okuyunuz lütfen:
Özel Hayatı Foruma Bulaştırmak
Lütfen Genel Bir Konuda Özel Tartışma Yapmayınız
Kaç tane daha bunlardan açmam gerek?
Bugün nöbetçiyim yemek yapmam lazım
Puhahahahahaaaaaa
Yazık yahu arkadaşlarına
Gerginliği artıran ben olsaydım mesajlarım silinirdi ... Demekki gerginlik çıkaran ben değilmişim değil mi bilal bey
Senin Aristo mantığını sevsinler
Bende cevap tükenmez ama tekrar uyarı almak istemiyorum iyi forumlar herkese ...
Bende de cevaplar tükenmez ... Iyi forumlar...
Bende de uyarı tükenmez sevgili kardeşlerim

Ooof... Canım çıktı bugün!..
İstanbul kazan ben kepçe oldum...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ya seve seve ya sile sile tartışmadan kaçıyorum geliyor beni buluyor

--------------- Ekleme ---------------

Mesaj gitmez ise geri tuşuna basıyorum aynı mesaj geri geliyor ve bir daha yolluyorum bazen oluyo ... Yaa cepten girmek ne kadar zormuş değil mi

Catty

Emekli Yönetici
Ya seve seve ya sile sile arkadaşlar. Severek olmazsa silerek yapacağız. Huzurlu bir forum olacak burası.

Berlin Boleyn

başım ağrıyor bilal gelde bi alnımı ov yaaa

Berlin Boleyn

arakdaşlar show haberde şuan verilen habere göre cem garipoğlu 20 yıl babasınada müebbet hapis cezzası verilmiş....

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
20 yıl mi Işte böyle bir ülkede yaşıyoruz ... Lanet olsun böyle adalete ... Babasına da müebbet tam tersi gerek ....

Praetor

Emekli Yönetici
Enes kimsenin sözcülüğünü yapmana gerek yok.
O savunmayı ne Salih, ne de onun nâmına sen yazabilirsin buraya.

İlla yazacaksan özel mesaj at bana. Salih ile Bilal'i de bilgiye koy.
Özel olarak mesajlaşalım. Bu tartışmalara dönmeyelim lütfen.
Sen bari yapma Enes

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Onun namına mi ben dün tartışmaya dahil olmadım ... Iki tarafı da uyarmadım karışmak istemedim ... Ama nerede bir yorum yapsam hep birisi seni doldurmuş veya birisinin beni kullandığı içeren sözler alıyorum ve bu tür kelimeler beni çok üzüyor ... Benim bu tartışmadaki görüşüm bu yöndeydi ve tekrar söylüyorum kimsenin isteğiyle mesaj yazıp düşüncelerimi satmam .... Küçük bir bebek gibi muamele görmek istemiyorum ... Neyse nerden nereye ben genelde özel mesaj ile hallederim belki şahit olan da vardır neyse uzatmamak gerek

Catty

Emekli Yönetici
Ne oluyo konu kapansın artık , ya keşke şu ilk mesajı atmasaydım ve Enes de onu anlamasaydı

DiaBLoS

Admin
Tekrar iyi akşamlar..

Berlin Boleyn

iyi akşamlar hoşgeldinnnnnn