MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Catty

Emekli Yönetici
Mesajlarım neden siliniyor ? Ayrıca ne bu ya , bu kadar rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum doğrusu !

DiaBLoS

Admin
İyi Akşamlar..
Selamünaleyküm arkadaşlar..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aleyküm selam abi ... Hoş geldin Forumda gerginlik hiç eksik olmuyo artık

DiaBLoS

Admin
Hoşbulduk kardeşim .. Müthiş yoruldum yahu ..Birde dişci zaten anamı ağlattı..
Dolgu yaptırdım ...

Berlin Boleyn

hoşgeldin ali yeni dolgun hayırlı olsun

Yahu. Ben girmeyeli forum DALLAS'tan beter hale gelmiş. Gülme krizine girdim şimdi

Berlin Boleyn

DiaBLoS™;1788393' Alıntı:
Hoşbulduk Berlin..
Teşekkür ediyorum.. Darısı sizlere dicem ama bu diş , şakası bile kötü gerçekten ..

ahhh ahh o diş ağrısını bende bilirim küçüklüğüm diş,karın ve kulak ağrısıyla geçti ama şimdi ayı gibi sağlıklıyım allaha şükür

Bugün nöbetçiyim yemek yapmam lazım

Sebzeli tavuk+pilav+çorba..Nasıl Ali?
Pek bişeye benzemiyor ama yiyoruz işte haklısın

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1788371' Alıntı:
Hoşbulduk kardeşim .. Müthiş yoruldum yahu ..Birde dişci zaten anamı ağlattı..
Dolgu yaptırdım ...

Bilirim abi ... Bir haftada 8 disim doldu yapıldı 1 tane 4 köklü disim çekildi geçen sene

huri$

Üye
iyi ak$amlar genclerrr

Catty

Emekli Yönetici
Gerginliği artıran ben olsaydım mesajlarım silinirdi ... Demekki gerginlik çıkaran ben değilmişim değil mi bilal bey

Artırdın demedim , artırıyorsun dedim yani yeni başladın , ve ben seni uyardım ! Terbiyeni takın imalı imalı konuşma bana karşı ! Bir kişiye karşı bu kadar dönek davranman hayatında sana herzaman kötü bir şekilde etki eder bu olaylarda sana saldıran yok , seni konuşan yok , senden bişey isteyen yok ! Ee o zaman neden karışıyorsun , bak çoğu kişi takmıyor bile , sohbetine devam ediyor, sadece bazı çürük dişler ortaya çıktı onlar çekiliyor
karşında herzamanki bilâl var ve o bilâl duruma bağlı olarak konuşma tarzını değiştiriyor o kadar, her zaman mülayim olunmaz !