Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Ben Dicektim Benım Cumlemdi Nese Canım Senın De Sabah Şeriflerin Hayırlı Olsun Cümeleten Günaydınlar Gününüz Güzel Geçmesi Dileği İle ...
Ben Dicektim Benım Cumlemdi Nese Canım Senın De Sabah Şeriflerin Hayırlı Olsun Cümeleten Günaydınlar Gününüz Güzel Geçmesi Dileği İle ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ben 5,45 de uyandım o zamandan beri burdayım --------------- Ekleme --------------- su an çok hızlı yağmur yağıyor
ben 5,45 de uyandım o zamandan beri burdayım --------------- Ekleme --------------- su an çok hızlı yağmur yağıyor
zibidi39 Üye amın bözek cumlemızın ıbadetlerını.yaktım sigaramı cıktım bahceye uzattım ayaklarımı cırcır boceklerını dınlıyorum varmı daha ıyısı ya
amın bözek cumlemızın ıbadetlerını.yaktım sigaramı cıktım bahceye uzattım ayaklarımı cırcır boceklerını dınlıyorum varmı daha ıyısı ya
zibidi39 Üye bende sıgaraya karsı olanlara karsıyım zewk meselesi yanı burcu yıne kızcak bana am napayım
Candy Üye Öyle zevk mi olur yaa.. Sıkıntınız olur dertten içersiniz.. Mutlu olursunuz sevinçten içersiniz. Bende anlamadım ki ne meselesi bu...
Öyle zevk mi olur yaa.. Sıkıntınız olur dertten içersiniz.. Mutlu olursunuz sevinçten içersiniz. Bende anlamadım ki ne meselesi bu...