MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

DiaBLoS

Admin
Ne zaman değecek yahu..Kimsenin dedikleriyle oynamıyorum ki..Millet benden görüp oynasın..

Çok şükür ben iyim siz nasılsınız

Catty

Emekli Yönetici
Ben çok kötüyüm

Berlin Boleyn

merhaba direksiyon sınavından geliyorum dondum ya 1 ssat dediler 3 saat sürdü.
ama hocadan güzel habari aldım daha doğrusu önce kaldın deyip dalga geçti sonra göz kırptı ben bundan geçtiğimi anladım

Cynical

Üye
Bu hafta sonu niye maç yok yahu?

Berlin Boleyn

sağol furkan.....eksik olma

DiaBLoS

Admin
Köşeyi dönersin sen bu iddayla

Ev geçindiriyorum demi ?

Nasılsınız bakalım...

Allaha şükür iyiyim..Sen de iyisin inşallah..

Ben çok kötüyüm

Hayırdır Bilal ? O neden..?

merhaba direksiyon sınavından geliyorum dondum ya 1 ssat dediler 3 saat sürdü.
ama hocadan güzel habari aldım daha doğrusu önce kaldın deyip dalga geçti sonra göz kırptı ben bundan geçtiğimi anladım

Yaptıklarını anlat bakalım.Karar verelim bir..
1 saat bile sürmez direksiyon sınavı yahu..Taş çatlasa 15 - 20 dk ydı..

Catty

Emekli Yönetici
Sürekli İsmail Yk - Gideceğim buralardan dinliyorum ismail yk yı beğenmediğim hâlde Aşk abi aşk karşılıksız aşk insanı öldürür tekrar diriltir...

Berlin Boleyn

Ehliyetin hayırlı olsun o zaman...

sağolun teşekkür ederim..

ya diablos şimdi ilk bindim müfettişler heyecan yapma kızım dedi ben kendi alemime dalmışkene ali bey(hocam) nerdeydin kız cimcime diye beni sıkıştırdı(son dersine girmemiştim)
sonra bas kaza gözde bas kaza kim tutar seni bas gaza yaparkene bi baktım vitesi 2 ye almamışım arabadan sesler gelio ali dedi 2 gözde 2 jeton düştü gerisi kolaydı sinyal fren debriyaj bilirsiniz işte

Cynical

Üye
DiaBLoS™;1780609' Alıntı:
Milli takım haftasıymış güya..Ne alakaysa..
Ondan dolayı tehirliydi bu hafta..

Bu kadar emindiler yani play-off oynayacağımıza... Ama bizim fikstürün maç günleri önceden belirlenmiyor ki. Kesin Fifa talimatı filan vardır maç yapmayın bu hafta diye. Formula da bitti, çekilmiyor hafta sonu böyle...

Berlin Boleyn

ne oldukiiiii öyle yatın