Berlin Boleyn Praetor' Alıntı: Nasıl da kıvırıyor Genişletmek için tıkla ... ayy ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Praetor Emekli Yönetici X-LifeHard' Alıntı: Yönetime şikayet ederim Genişletmek için tıkla ... Ne olur etme Ya banlarlarsa beni
X-LifeHard' Alıntı: Yönetime şikayet ederim Genişletmek için tıkla ... Ne olur etme Ya banlarlarsa beni
Praetor Emekli Yönetici Vay beee... Nispetin de böylesi Bu arada sevgili Cynical kardeşim, katılsana sen de bize, spectator kalma yahu Half-Life'de vardı ya spectator... Özledim bak şimdi Hadi gelin Counter kapışalım
Vay beee... Nispetin de böylesi Bu arada sevgili Cynical kardeşim, katılsana sen de bize, spectator kalma yahu Half-Life'de vardı ya spectator... Özledim bak şimdi Hadi gelin Counter kapışalım
X-LifeHard Üye Praetor' Alıntı: Ya Furkan vallahi özletmişsin kendini Ne iyi ettin de döndün Genişletmek için tıkla ... Ben piskopatlık yaparken sendemi vardın yahu rezil olmuşuz millete yav Berlin Boleyn' Alıntı: furkan kabul ettinmi nispet yapacamm Genişletmek için tıkla ... Ettim ettim
Praetor' Alıntı: Ya Furkan vallahi özletmişsin kendini Ne iyi ettin de döndün Genişletmek için tıkla ... Ben piskopatlık yaparken sendemi vardın yahu rezil olmuşuz millete yav Berlin Boleyn' Alıntı: furkan kabul ettinmi nispet yapacamm Genişletmek için tıkla ... Ettim ettim
Praetor Emekli Yönetici X-LifeHard' Alıntı: Ben piskopatlık yaparken sendemi vardın yahu rezil olmuşuz millete yav Genişletmek için tıkla ... Yoktum ama ben meraklıyımdır. Arşivleri bayağı taradım. Biliyorum yani olayları sonyerolsson' Alıntı: biri counter mi dedi ? Genişletmek için tıkla ...
X-LifeHard' Alıntı: Ben piskopatlık yaparken sendemi vardın yahu rezil olmuşuz millete yav Genişletmek için tıkla ... Yoktum ama ben meraklıyımdır. Arşivleri bayağı taradım. Biliyorum yani olayları sonyerolsson' Alıntı: biri counter mi dedi ? Genişletmek için tıkla ...
Cynical Üye Praetor' Alıntı: Bu arada sevgili Cynical kardeşim, katılsana sen de bize, spectator kalma yahu Genişletmek için tıkla ... O ne ola ki?
Praetor' Alıntı: Bu arada sevgili Cynical kardeşim, katılsana sen de bize, spectator kalma yahu Genişletmek için tıkla ... O ne ola ki?