aynen bende hiçbişey anlamadığım için yeni hikaye başlattıkta sanırım çok tutulmadı.şimdi sonda ne oluyo isayla tuğba ikisi birden hortluyomu ne anlamadım.
"...evet internetten tanıştığım kızla tanışma vaktım yaklaşmıştı. Saat 5de buraya yakın bir cafede buluşacaktık.Ama acaba kız internetteki gibimiydi ? anlaşabilecekmıydık.Bunları oğrenmem için son 1 saat kalmıştı.Heycanlıydım
Hayatımda kendimi hiç bu kadar değişik hissetmemiştim. Bir anda ter basmıştı. Düşünceler kafamdan hiç çıkmıyordu. "Ya dilim dolanırsa, saçmalarsam kızın karşısında..."
(Bu arada yeni hikayenin kahramanı ben olabilir miyim? Yaş 17. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Buna göre yazarsanız benim için eğlenceli olur )
Hayatımda kendimi hiç bu kadar değişik hissetmemiştim. Bir anda ter basmıştı. Düşünceler kafamdan hiç çıkmıyordu. "Ya dilim dolanırsa, saçmalarsam kızın karşısında..."
(Bu arada yeni hikayenin kahramanı ben olabilir miyim? Yaş 17. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Buna göre yazarsanız benim için eğlenceli olur )
Karnı çok açtı ve heyecanlıydı,simitçiden bi simit aldı ve daha ilk ısırığında beklediği insan ona çoktan selam vermişti Utandı ve heyecanından ne yapacağını şaşırıp simitin yarısını koparım kıza ikram etti
Şey ! Diye sıçradı,kız gözlerini açıp ona dikti ve gülümseyerek kafasını salladı.Ama bizim genç elini alnına götürüp kafasını yere eğdi ve yine düşündü