tıkırtı sesiyle yatağın altınağın altına girişim bir olmuştu sesin ne olduğunu anlamak için sakinleşmeye ve olası bir kötü durumda ne yapabileceğimi düşünmeye çalışıyordum...
Derken bayağı şımarık 5-6 ses hep bir ağızdan bağırmaya başladılar karanlığın içinde.. Hapi börtdey duyuuu.. Diye. Tuğba bu süpriz karşısında sevinir görünmeye çalışırken içinde de şunları geçiriyordu '' ki mal arkadaşııımmm, ki mal arkadaşım.. Ödümü kopardın mal arkadaşım..Hapi börtdey şarkısı eşliğinde Tğuba'nın kendi içinde söylediği bu şarkı bi hayli ilginçti
korkunc bır gece gecırecegını dsunen tugba
birden böyle bır durumla karsı karsıya kalınca
acilen arkadas cevresını deıstrmesı gerektıgıne bir kere daha emin oldu
Gece saat 3 sularında Tuğba yatağının altında uyuyakaldığını ve bütün bu olanların aslında kendisini rahatlatması açısından bilinçaltının rüya görmeye zorladığını anladı. Aman Allah'ım dıyordu kurtulmadım mı hala ben. Yaklaşık 6 saattir yatağın altında uyuyakalmasına rağmen acaba mutfağa giden yüzü maskeli adam evden çıkmışmıydı. Bunu öğrenebilmesi için yatağın altından dışarı çıkmalıydı ve bunu denedi.Tatağın fiskoslarının altından başını tam çıkarmışken sağ ayak bileğine dolanan haydi iri ve kıllı bir elin homurdanarak kendisini geri yatağın altına çekmeye çalışması bütün mahalleleyi uyandıracak kadar şiddetli bir çığlığı çoktan attırmıştı ona.Yaklaşık 1 saat sonra polis ekiplerinin kırmızı mavi lambaları evin penceresine yansıyordu