MaxiFW Çok yakında ... Acil-Nokia 1. - 2. Nesil Sahipleri kullandıkları telefonun ürün kodunu versin

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
059H225 Nokia 701 (kod türkiyeye mi ait bilmiyorum cihazı 2. el aldım suitten tekrar güncelleme yaptım telde sadece ingilizce ve arapça seçeneği var bu arada sorunumuda dile getireyim teli nasıl türkçe yaparım :)) Edit: sorunu hallaettim korka korka phoneixten flash attım 059H048 üretim kodu oldu tekrar :)
tamam işte yeni ürün kodun hayırlı olsun artık o kodtan devam edersin :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usta ne zamna hazr olacak seni bklyrum flash atcm ??
Biraz uzayacak gerçekten ben 1 hafta dedim ama 2. nesil cihazlara aldandım onların sürümleri az 5 tane ama ilk nesilleri yapmaya başlayınca 11 adet sürüme çıkınca işe değişti inan ancak n8 bitti hata n8 in ilk sürümü daha ekleyemedim daha hiç yapılmamış c7 ve c601 var sanırım n8 bitirip c7 ve c6 sız paylaşacağım geri kalanları en kısa zamanda tamamlayıp güncelleme yapacağım 6 telefon dan 4 ünün seslerini kesmiş olacağım fazla büyük boyutlu birşey değil program 5 mb civarı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu uygulamayı nasıl yaptınız ve aynısını ben lumia için yapmak istiyorum anlatır mısınız?
pm attım istersen bir akşam teamviewerden görsel olarak anlatabiilirim hatta benim proje dosyalarımı lumia modellere uyarlayabilirsin en azından tasarım ve düzen için zaman harcamazsın kopyala yapıştır bitti ama uzun bir iş :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi ben Evols cfw kullanıyorum ürün koduna baktım yazmıyor o kısım yok :(
düzenleme yapılmıştır n8 in renginden belli oluyor ürün kodu

Euro2 White Turkey 0599821
Euro2 Pink Turkey 059G168
Euro2 Orange Turkey 0599914
Euro2 Grey Turkey 0599843
Euro2 Darkgrey Turkey 0599764
Euro2 Blue Turkey 0599895

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne e6 mı ?:aman2:

pro.engineer

pro.engineer

Üye
nokia 701 059H048

varmış zaten :)

- - - Eklendi - - -

nokia 701 059H048

varmış zaten :)

blackcemre

Üye
pm attım istersen bir akşam teamviewerden görsel olarak anlatabiilirim hatta benim proje dosyalarımı lumia modellere uyarlayabilirsin en azından tasarım ve düzen için zaman harcamazsın kopyala yapıştır bitti ama uzun bir iş :)

bana linki pm olarak atar mısın uygulamayı lumiaya gore uyarlarım

karanlıkx

karanlıkx

Üye
c6-01 059C383

SheFy

SheFy

Üye
nokia 603 RM-779 059K2S1

kaan 52

Üye
c6-01 059c383