MaxiFilm Değerlendirmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bu uygulamayı nasıl buluyorsunuz

• Yararlı

Kullanılan: 5 71.4%
  • Gereksiz

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
MaxiFilm Değerlendirmesi
(İlgili Bölüm)
Arkadaşlar Sinema Tiyatro bölümünde yeni bir uygulama hedefliyorum. Bu uygulamanın amacı Sinema ve tiyatro bölümündeki aktifliğin artması ve filmlerin puanını belirlemek. Peki bu uygulama nedir ?

Resimde görüldüğü gibi artık bu bölümde konu açarken şu seçenek olmasını istiyorum:
Konuda film değerlendirmesi olsun mu ?
Bu seçenek aktif yapıldığında artık konuda 5 üzerinden yıldızlarla temsil edilen bir değerlendime olmasını hedefliyorum. Sonra en çok Puanı alan konu üst konuda tarafımca toplanıp sıralamaya koyup ayın filmini belirlemeyi hedefliyorum. Bu sıralamada İlk 10 film olacak.

İşte Temsili ekran görüntüleri
+Bu resimdeki 35 rakamı filmin puanını temsil ediyor

+Bu resim ise Konu açarken Film değerlendirmesi eklensin mi seçeneği

+Bu resim ise Film değerlendirmesi

Burdaki resimler sadece bir temsildir. Amacım uygulamayı sizlere anlatmaktı. Uygulamanın yararlı olacağını düşünüyorum.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Güzel uygulama olur ,bilmediğimiz filmlerin puanlarına bakıp konuya öyle gireriz.
ama yldız işareti de aynı şeyi temsil ediyor 1,2,3 yıldızlı film mesela aynı şey:)
Ama en çok beğenilen 10 konuyu toplayacam diyrsun o zaman senin dediğin daha pratik olur bulunması açısından

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Güzel uygulama olur ,bilmediğimiz filmlerin puanlarına bakıp konuya öyle gireriz.

Evet bu uygulama bence bir çok açıdan yarar sağlayacaktır. Üstelik Film puanlarını ve ayın 1. filmini takip etmek üyelere (bizlere) zevk verecektir

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu arada sitenin sol alt kısmında sıralama şekli var ordanda değerlendirme sırasına göre sıralayabiliriz..
Senin dediğinle aynı şey

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi

Şöyle bir uygulama

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Hatta durun aklıma bir şey geldi yıldız yerine maxicep logosu iyi olur

CK1991

CK1991

Üye
artık direk imdb eklentisi kurulsun direk imdb puanına bakıp izleyin hem o dünyanın en kapsamlı film sitesi tüm dünyadaki izleyicilerin oyu var maxicepteki izleyicilerin oyu var...burayakadar ki yorumum eklentinin mantığıyla ilgilydi ama bence böyle bi olaya gerek yok çünkü burası film ağırlıklı bi site değil bahsettiğiniz olay divx sitelerinde oluyor bi iflm önerisi yapacak arkadaşlar imdb.com'da istatistikleri verebilir imdb puanı 7/10 gibi gazeteler bile bunu yapıyor

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
artık direk imdb eklentisi kurulsun direk imdb puanına bakıp izleyin hem o dünyanın en kapsamlı film sitesi tüm dünyadaki izleyicilerin oyu var maxicepteki izleyicilerin oyu var...burayakadar ki yorumum eklentinin mantığıyla ilgilydi ama bence böyle bi olaya gerek yok çünkü burası film ağırlıklı bi site değil bahsettiğiniz olay divx sitelerinde oluyor bi iflm önerisi yapacak arkadaşlar imdb.com'da istatistikleri verebilir imdb puanı 7/10 gibi gazeteler bile bunu yapıyor

Sitemiz Sinema ağırlıklı bir site değil ama site gün geçtikçe büyüyor. Neden sinemayada önem verilmesin ki.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
Sitemiz Sinema ağırlıklı bir site değil ama site gün geçtikçe büyüyor. Neden sinemayada önem verilmesin ki.
dogru dıosun bencede böle bi uygulama olmalı

Odysseus

Odysseus

Üye
Bölüm için faydalı bir öneri. Destekliyorum. Teşekkürler Lina.

Neverex

Üye
Güzel öneri tebrikler açılırsa iyi olur sanırım ama Negative in de görüşünü almak lazım :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
sitenin temasından uzaklaşmama görüşündeyim..
Arkadaşlar sitemiz bir mobil teknolojiler forumu olsa da bu tip bölümler site hitini artırabilir. Sitenin üst kısmı tamamen mobil teknolojilere ayrılmış, alt kısmı ise daha çok kafa dağıtmak için hazırlanmıştır. Her forum, amacı dışında bölümler açabilir. Mesela teması mobil teknolojiler olmayan forumlar da bir bölümünü mobil teknolojilere ayırmalı ki pastadan payını alsın. Demek istediğim fikirler başarıyı doğurur. Sitemizin ana temasından uzaklaşma gibi bir sorun yok :oke:

Adem Abim vermiş cevabı katılıyorum ona :oke:

--------------- Ekleme ---------------

dogru dıosun bencede böle bi uygulama olmalı
Teşekkürler :oke:
Bölüm için faydalı bir öneri. Destekliyorum. Teşekkürler Lina.
Rica ederim :oke:
Güzel öneri tebrikler açılırsa iyi olur sanırım ama Negative in de görüşünü almak lazım :)
:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben zaten destekliyorum
Hatta Linanın dediği gibi şuna benzer bir şey olsun çok hoşuma gitti:)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yararlı diyerlim yararlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt