Kayahan14 Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: yaza sarkmasın ama herkesin şu sıralar 2. sınavları var hatta çoğunluğun bitiyor üniversitelerde de vizeler bitmek üzere önümüzdeki haftasonlarından birinde yapılabilir Genişletmek için tıkla ... aynen öyle 1 hafta sonra sınav haftası - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: siste atacakmıyız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kabız Civciv' Alıntı: yaza sarkmasın ama herkesin şu sıralar 2. sınavları var hatta çoğunluğun bitiyor üniversitelerde de vizeler bitmek üzere önümüzdeki haftasonlarından birinde yapılabilir Genişletmek için tıkla ... aynen öyle 1 hafta sonra sınav haftası - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: siste atacakmıyız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: İyi yaptın. Genişletmek için tıkla ... Smiley kullanmayınca sanki çok ciddi imişsin gibi bir his duyuyorum
Faciaa01' Alıntı: İyi yaptın. Genişletmek için tıkla ... Smiley kullanmayınca sanki çok ciddi imişsin gibi bir his duyuyorum
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: Smiley kullanmayınca sanki çok ciddi imişsin gibi bir his duyuyorum Genişletmek için tıkla ... Doğru teşhis
Kayahan14' Alıntı: Smiley kullanmayınca sanki çok ciddi imişsin gibi bir his duyuyorum Genişletmek için tıkla ... Doğru teşhis
Kayahan14 Üye Konu Sahibi MrExpert' Alıntı: Ben enson ilk okulda oynadım Genişletmek için tıkla ... bu nasıl bir cümledir
codblackops2 Üye pro surfçu geldi beyler oynardım ama bıraktım , tekrar başlamak istemiyorum , zaten vaktimde yok
iyavuzoz Üye Kabız Civciv' Alıntı: Don 1 don 2 dooon 3 Genişletmek için tıkla ... vurdum bir vurdum iki vurdum üç (çaat) terörist win (isyan attılar )
Kabız Civciv' Alıntı: Don 1 don 2 dooon 3 Genişletmek için tıkla ... vurdum bir vurdum iki vurdum üç (çaat) terörist win (isyan attılar )