MAXICILER YARDIM LÜTFEN 3d EVO

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angelus824

Üye
    Konu Sahibi
MAXICILER YARDIM LÜTFEN 3d EVO
16.07.2012 tarihinde iki haftalık htc evo 3d cihazım 4.0.3 ics güncelleme uyarısı cıktıktan sonra sebeke bır cekıp bir cekmemeye kopukluga basladı bazen hıc cekmıyordu bende ankara kvk servısıne verdım sıkıntımı anlattım ertesı gun olur dedıler bende ertesı gun gittim 1. seviye cıktıgından istanbula gitmis cihazı teknosadan almıstım salı gunu 20.is günü oluyor yanı pazartesı gonderse bıle 2 gunde gelecegınden kesın yenı cıhaz talep etme hakkım var ben bu cıhazı dırek teknosadan mı yoksa kvk dan mı talep edecegım lutfen yardım edın tesekkurler...Simdi yine bakıyorum kvk int sitesinde cıhaz sorgulamada cihazın tamir islemi devam etmekte olup bittiginde tarafınıza bildirilicektır dıyo yardım lutfen tesekkurler

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
alırken cepkask yaptırdınmı telefonuna ? herhangibir problemde garantıden once ona basvurman gerek bende teknosadan aldım bana bu sekılde demıslerdı teknosaya git aldıgın elemana sor bakım bide

angelus824

Üye
    Konu Sahibi
cepkask yaptırmıstım

abandonware

abandonware

Üye
o zaman cepkask yaptırdığın sigortacıya git onlar hallederler

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sigorta olmazsa kvk ya bildiriceksin bunu zaten onlardı seni Htc firmasını yönlendiriceklerdir. Direk Htc ile görüşmen daha iyi olur :oke:

angelus824

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. yazmıslar yarın 20. iş günü

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. yazmıslar yarın 20. iş günü

Telefonun parasını almak için Tüketici Hakem Heyetine başvur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC ile görüşmeni öneririm.Ayrıca ayıplı mal nedeni ile 1 ay içinde değişebilirsin :ok2:

abandonware

abandonware

Üye
ee noldu? dönmemişsin foruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt