MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laz¥

Laz¥

Üye
site yavaşladı ,MaxiChat yüzünden galiba

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
nereye gitti yine Maxi Chat

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belki kızacaksınız ama maxiCHAT olmadan daha güzel ve rahat herşey :oke: bir de site acayip hızlı

Laz¥

Laz¥

Üye
Negative en iyisini bilir bakalım ne olacak

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Şimdi neden kaldırıldı Maxci Chat Ben sevmiştim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teknik olarak sunucuyu çok zorlama basladı nedenini anlamaya calisiyoruz ya çok konuşma var yada script yeterince veritabanı konusunda optimize degil. Düzenleyip yayına alacağız
:deal:

CK1991

CK1991

Üye
hocam şu üstteki kısayolları eklerseniz seviniriz bi gidiyor bi geliyor bu chat zorda kalıyoruz altı üstü 3-5 link fazla mal göz çıkarmaz chat stabil olduğunda kaldırırsınız olur biter:dry:

New Life

New Life

Üye
MaxiCHAT Bar devrede !

Bu sayede, sitemizin her sayfasının en altında gördüğünüz Bar (Çubuk) üzerinde, arkadaş listenizdeki üyelerle hızlıca, kolayca ve pratik sekilde konusabilirsiniz.

Ayrıca bu barın sol tarafına koyduğumuz bazı kısayollar da hep elimizin altında olan kısayollar olacak ...

Aslında bu çubuğa, Facebook kullanıcıları çok yabancı degil. Mantık aynı diyebiliriz.
Yine, birbiriniz arasında konusabilmeniz için tek şart, konusmak istediginiz üyenin arkadas listenizde olması ...

Arkadaş Listesine Nasıl Üye Ekleyebilirim sorusunun cevabını aşağıdaki konuda verdik.
http://www.maxicep.com/site-hakkind...-listenize-eklemek-hakkinda-bilgi-262385.html

Sistem henüz yeni devrede ve gelistirilmeye açık durumdadır.
Site altındaki bu çubuk hakkındaki öneri, istek ve sikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz

Maxicep.com ve Üyeleri, ilkleri sever !

İyi Forumlar!
galiba bir sorun var ben konuşamıyorumda o yüzden

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
ASlında şöyle birşey yapsanız,maxiChat'i isteyen üyeler profil ayarlarından ''KUllanmak İstiyorum'' diye ayarlayabilir.:)

CK1991

CK1991

Üye
hocam şu üstteki kısayolları eklerseniz seviniriz bi gidiyor bi geliyor bu chat zorda kalıyoruz altı üstü 3-5 link fazla mal göz çıkarmaz chat stabil olduğunda kaldırırsınız olur biter:dry:

gözden kaçtı heralde..:nono:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
♦Janer♦;1743429' Alıntı:
ASlında şöyle birşey yapsanız,maxiChat'i isteyen üyeler profil ayarlarından ''KUllanmak İstiyorum'' diye ayarlayabilir.:)

çok dogru hem üyelere tercik şansı verilmiş olur sonuçta 1 Milyonu aşkın aile :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Optimize ve stabil durumda olancaya kadar chat devre dısı oldugundan konuyu kapatıyorum, umarım ki bir sonraki duyurumda artık tamamen etkin oldugunu duyurur mesaj yazacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt