MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
kapatma imkanımız var mı
Kapatma yok ama opsiyon koymaya calisirim bir süre sonra ancak bu opsiyondan yana degilim zira dikkat ederseniz sitenin sağ üst tarafındaki hızlı erişim linkleri, bu araç çubuguna yerlestirilerek sitenin sağ üstünden bu linkler kaldırıldı ..

Chat i kullanmayacaklar icin bile, kısayollar bakımından çok kullanıslı olacak

maxibrk

maxibrk

Üye
Facebook'da olduğu gibi yeni özel mesaj alındığında,ziyaretçi mesajı yazıldığında sağ-üst tarafta çıkan bildirimler de bu çubuğa eklense güzel olur(diye düşünüyorum). :oke:

CK1991

CK1991

Üye
Kapatma yok ama opsiyon koymaya calisirim bir süre sonra ancak bu opsiyondan yana degilim zira dikkat ederseniz sitenin sağ üst tarafındaki hızlı erişim linkleri, bu araç çubuguna yerlestirilerek sitenin sağ üstünden bu linkler kaldırıldı ..

Chat i kullanmayacaklar icin bile, kısayollar bakımından çok kullanıslı olacak

ewt üst kısayollar kalkmış üstten daha kullanışlıydı sanki neyse böyle idare edebilirz kapatınca kısayollar olmayacak

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
вυяακ;1691339' Alıntı:
Facebook'da olduğu gibi yeni özel mesaj alındığında,ziyaretçi mesajı yazıldığında sağ-üst tarafta çıkan bildirimler de bu çubuğa eklense güzel olur(diye düşünüyorum). :oke:
Haklısın ancak sistem bu yönde henüz gelistirilebilir degil fakat gelistirilmesi için aklımızda olacak bu opsiyonlar.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Çok güzel bir uygulama olmuş.

Böylelikle PM atıp, cevap beklemek tarihe karıştı.
PM kutuları da rahat bir nefes alacak. :)

Arkadaş listemizdeki üyelerin hangileri çevrimiçi onları da kolaylıkla öğrenebiliriz.

Ayrıca daha önce de konusunu açarak önerdiğim "Kişisel İleti" seçeneği de mevcut.

Daha ne diyebilirim Teşekkürler Ozan.
Teşekkürler MaxiCep :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Aslında şu sol taraftaki menüleri kullanıcılar kendi isteğine göre organize edebilse... :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
süper oLmuş emeği geçen herkese teşekkürLer...

CK1991

CK1991

Üye
eklentiyi az önce vbulletin.org üzerinden inceledim şunlar olsa çok hoş olurdu:
-pm geldiğinde uyarı görünmesi (facebooktaki notificationlar gibi)
-mesela maxicep forum linki var ona tıklandığında tüm forumlar açılsa ve istenilen tıklansa
-hızlı avatar değiştirme bölümü...
-bir kullanıcının profiline girildiğinde profile özel seçenekler(pm at,ark olarak ekle gibi seçenekler),ve girilen bölümlere özel seçenekler çıksa o kadar güzel olurdu ki...

bunlardan ayrı larak bir önerim var vb için kendimi şanslı hissediyorum eklentisi var ufak bir eklentidir ve forumu eğlenceli yapabilir ayrıca bar'a entegre eilebilir insanlar tıkladığında rastgele bir konuya gitsin sıkılanlar içni güzel bir çözüm olabilir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çok güzel olmuş bir kaç kişi beni eklesinde chat yapalım:) ayrı nick alabiliyor muyuz yoksa kullanıcı adımızla mı chat yapacagız? eğer chat için ayrı nick alınıyorsa benim nickim maxikaçak olacak :ehe

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
cok guzel bır uygulama bugun denedım sıteyı kasma olmadı bende ozel mesajlardan konusmak zor oluodu tesekkurler

By Dizi

By Dizi

Üye
Daha önceden bir çok forumda vardı. Burda da olması iyi olmuş. İletişim - Reklamı ziyaretcilerde görse ?

chakır66

chakır66

Üye
teşekkürler süper olmuş

Neverex

Üye
Çok güzel olmuş tıpkı facebook taki gibi önemli bir eksiklkti teşekkürler :yuru:yuru

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Çok güzel olmuş eline sağlık. Yav bunu kapatma seçeneği koymayı unutmuşsun :ehe
Üyeler kullanmak istemeyebilir, istek doğrultusunda kullanılsın.

zibidi39

zibidi39

Üye
heyyy adamım ben bu sıteyı sewıorum mukemmel olmus yapandan allah razı olsun valla ama soyle bı durum var anıl benı tınlamıo hıc cewap yazmıyo :D:D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
güzeL bir uyguLama.. ama benim pek hosuma gitmedi.. :)

sedat_17

sedat_17

Üye
bende faceye benzemıs dicektım

--------------- Ekleme ---------------

ama su dosya kısmı eskı seklınde olursa ıyı olur

MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
Birşey Soracagm Çok güzel Bir Eklenti Acaba Sizmi Yaptınız Yoksa Vbulletin.org danmı Aldınızmı Bunu Öğrenebilirmiyim Çok Hoş Olmuşta ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
güzel oldu ama cepten girmemi engelleyen bu galiba ...

uA_abdül

uA_abdül

Üye
çok yararlı bir uygulama emeği geçen herkese tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt