MaxiCFW rütbesinin en önemli özelliğini açıklıyorum (özellikle gece açtım fazla kişi bilmesin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu rütbe sadece T.C.K ekibindekilere veriliyor. İsme takılmayın yani benim olduğum takıma veriliyor. Öncelikle ekipte çalışmalı ve gözüme girmelisiniz (site içinde site kurmuş gibi konuştum :ehe)

MrTech

MrTech

Üye
Bu rütbe sadece T.C.K ekibindekilere veriliyor. İsme takılmayın yani benim olduğum takıma veriliyor. Öncelikle ekipte çalışmalı ve gözüme girmelisiniz (site içinde site kurmuş gibi konuştum :ehe)
Abi Elimde 5230 vb. Model Olmadıgı İcin Birsey Yapamam Cünkü Üzerinde Denemek Lazım.Fakat S40'lara Fw Yapıyorum.:ehe (Senin Lafı Caldım Abi :ehe)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

cfw çalışmaların bitince androide el atarsın artık furkan abi :D

ecel54

ecel54

Üye
ben artık cfw yüklemiyorum aradığımı çok önceleri buldum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Abi birde 5800'a yapıldımı yada yapım aşamasındamı?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
cfw çalışmaların bitince androide el atarsın artık furkan abi :D

Rambo_FT sürekli symbian ile çalıştığından symbianda tecrube yapmıştır. Android farklı işletim sistemi olduğundan alışması/bilgi edinmesi biraz zor olabilir. Tabi Rambo_FT daha iyi bilir belki android romları hakkındada bilgisi vardır.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Yapmıştık zaten :)
:ah

Rambo_FT sürekli symbian ile çalıştığından symbianda tecrube yapmıştır. Android farklı işletim sistemi olduğundan alışması/bilgi edinmesi biraz zor olabilir. Tabi Rambo_FT daha iyi bilir belki android romları hakkındada bilgisi vardır.
Doğruyu söylemek gerekirse hiç symbian kullanmadım :utan ben 6303i classic'ten android'e geçtim. Bu yüzden symbian'nın nasıl bir sistem olduğu hakkında pek bilgim yok. 5800 ve C7 kullanmıştım ama 3-4 gün arkadaşımdan rica ettim denemek içindi :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:ah
Doğruyu söylemek gerekirse hiç symbian kullanmadım :utan ben 6303i classic'ten android'e geçtim. Bu yüzden symbian'nın nasıl bir sistem olduğu hakkında pek bilgim yok. 5800 ve C7 kullanmıştım ama 3-4 gün arkadaşımdan rica ettim denemek içindi :)

6303 ünde işletim sistemi s40 değilmi? Yoksa benmi yanlış biliyorum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt