pesimist_style
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok memnunum fakat giriş sayfası direk forum olarak kalsa daha iyi olurdu, haberler ayrı konuya atılsın ordan bakalım.. (sadece tavsiye, bu haliylede çok güzel)
buranın ortamı iyiCoK MemnunuM frmtr,donanimhaber e de uyeym ama bu kadar mennun degilim
Sana Söliyim Memnun Olmayanları Ne Aradığını Bile Bilmeyen Forumdan Anlamayan Forumdan Yararlanamayanlardır.. Bence %90 Nı Memnundur Her Aradımı Buluyorum Çok Şükür.. Tasarım Desen Baymıyo Görsellik Var Yavaş Değil...Daha Neki Ne Sorsam Cevabı Geliyo...Dediğim Gibi Anlamıyanlar Kullanamıyodur Forumuşöyle bişey war ki bu forumdan memnun olmayan adamın bu konuya gelme ihtimali kaçtır ? memnun olmayanlar çıkıp gidiyor kalanlar ise mumnun ki kalıyor bu kadar basit yani.Ayrıca çoğu kullancı forum sitelerini istediğini alıp çıkarlar sonrada bu siteyi unuturlar kalıcı olanlar %1 bile değildir
Forumda yasak olmayan herşey mevcuttur!
En güncel teknoloji haberlerinden en yeni cep programlarına konu dışı bölümünden pc bölümüne herşeyiyle dolu dolu bir forum.
Bana göre türkiyede 1 numara. Nedeni ise devamlı kendini yenilemesi üyelerine değer verilmesi üye sayısı paylaşım sayısı vs.
Bir çok forum bizi taklit etmekte gerek rütbe gerek içerik gerek üye adları
Evet üye adlarını bile çalıp maxiden gelmiş görünümü vermeye çalışıyorlar.
Buda demek oluyorki ==> TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR !
Maxicep kendini güncellemeye devam edecektir. . .
Biz her üyeye "üyemiz" olarak bakıyoruz. O yüzden aslında sürekli davrandığımız bu eşit ve duyarlı sistemden, ilk siz memnuniyetinizi belirtmişsiniz.bikere ben bi üyeye hakaret dolu bi cevap yazmıştım birisi de bana uyarı vermişti 3 uyarı yerine 10 uyarı vermiş ben de yasaklanmıştım.site moderatörüyle temasa geçtim ve durumu anlattım abi adamlar benden özür dileyip bidaha olmayacagına söz verdiler.abi bunu bana hiçbi forum yapmadıburada adama değer veriyolar ve de son derece teknolojik bi şite allah razı olsun kurandan ve yünetenlerden memnun olmayan yiğit warsa çıksın karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?