maxicepten istek

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
maxicepten istek
merhaba site yöneticilerimiz ,bir konu açacaktım ama uygun bir yer yok buraya yani konu dışında açsam burada çok acaip olur yani kısaca sizden tıpkı konu dışı forum olduğu gibi teknoloji tartışma forumu açılmasını istiyorum yapılırsa şimdiden teşekkürler .....:nargile:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
kanlı biter boyle bi konu açılırsa

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, muxo ve mehmettech
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Millete ban mı yedircen:ehe

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum arkadaşlar biraz çetin ceviz geçecek ama gerekli yaw..evet beyler sizi bekliyorum

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
biliyorum arkadaşlar biraz çetin ceviz geçecek ama gerekli yaw..
Gecenlerde telefon hakkında bilgi almak için konu açtım 2 sayfadan sonra konu sallanmaya başladı sonundada konuma kilidi taktırdılar :birak:

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
evet yaw son zamanlarda öyle bişey olmaya başladı. gözlemlerine göre az hit alan konu kapanıyor [bunlar sadece benim görüşlerim]veya ylnış anlaşılıyoruz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yanlış anlatiyolar :D teknoloji manyakları kendisine beş kuruş karı olmadan o markayi modeli savunuyorlar boyle insanlar yuzunden şirketler hep kazaniyor :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu tür isteklerinizi Site hakkında bölümüne konu açarak Adminlerimize doğrudan iletmiş olursunuz. Neyse şimdilik burasıda sorunuza cevap alabileceğiniz bir yer olduğu için konuyu taşımıyor, sorunuzu ilgililere arz ediyorum. @Admin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve mehmettech
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Teknoloji tartışma forumu :hmmm tıpkı konu dışı gibi :hmmm Kategorinin başlığını teknoloji savaşları yada teknoloji kavgaları yaparsak neden olmasın :D

Tartışmalarımızı ana sayfadaki haberlerin altında yapabiliriz. Forumdaki teknoloji bölümünde de yapabiliriz. Teknoloji Tartışma Forumu başlıklı bir kategori de oluşturabiliriz. Burada kilit nokta bu kategorileri oluşturmak değil, buradaki konularda yaşanacak tartışmaların dozunu tutturabilmektir. Peki bu dozu tutturabiliyor muyuz ? cevabı hepimiz biliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, Reşwan, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri
Uhops

Uhops

Üye
İç savaş çıkar forumda :)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim, mehmettech ve -Börteçine-
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Ya soruna çözüm- yada gercekleşmiyor o zaman

hmmm

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
öyle olursa forum ittifak ve itilaf olarak ayrılır :ehe

muxo

muxo

Üye
Millet birbirini keser aman ha

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda gereksiz mesajlaşmada bulunan arkadaşlar kurallara uyunuz.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, mehmettech ve OttomaN TigeR
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şöyle birşey zaten konular açıldı mı altında mesajlar alıyor başını gidiyor. Özellikle mobil işletim sistemi konusu kanayan yaramız. Eskiden symbian android vardı, sonra ios android oldu bu aralar wp, android revaçta yani sürekli tartışmalar mevcut :) EroL adminimizin dediği gibi dozu tutturabilmek önemli. Geçenlerde Lumia konusu vardı mesela gayet güzeldi herkes objektif yorumları yapıyordu fanlık yoktu işin içinde he noldu yine de gereksiz tartışmalar oldu. Yani böyle birşey olabilmesi için herkesin objektif davranması kendi malını en iyi sanmaması lazım. Hadi tamam bu da tamam ama durum hakaretlere kadar gidiyor bazen bunlara gerek yok akıllı telefonlar bile bunu yapmıyor birbirleriyle akıllı insanlarız bizde böyle şeylere gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
Invoke

Invoke

Üye
Zaten konuların altında tartışması oluyor, tartışmak yanlış bir şey değildir. Normal bir şeydir. Forumun kelime anlamı da tartışmaya yakındır zaten. Yalnız bunun belirli kuralları vardır. Forum kuralları da mevcut zaten. Yani usulünce tartıştıktan sonra zaten tartışılıyor. "Gelin bir burda tartışak" gibisinden bir bölüm açmaya lüzum yok, diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öncelikle hemen hemen hepimizin yaptığı bir hata var ki, oda kendi fikir ve görüşlerimizi başkalarına empoze etme çabasıdır. Oysa böylesi bir gayrete hiç lüzum yok, kendi fikir ve düşüncelerini yansıtan öz bir eleştiri her şeyiyle yeterli olur. Lakin şu da bir gerçek ki! İnsanların kabul etmediği en büyük yanlış, eleştirinin bir ağız dalaşı veya kendini kötülemek olduğunu düşünmesidir. Oysa kişi bu tür eleştirilerden çok güzel bir ders çıkarabilir.

Peki eleştiriyi nasıl yapmalıyız: Eleştiri yaparken kişi veya kişileri alaya almamalı, onlara karşı rencide edici (kırıcı) ifadeler kullanmamalı, kısaca seçtiğimiz kelimelerin yıkıcı değil aksine yapıcı olmasına özen göstermeliyiz. Yani bahsi geçen konunun, nasıl daha iyi hale getirilebileceğini gösteren cümleler kurmalıyız. Son olarak, mümkünse bilgi sahibi olmadığımız bir konuyla ilgili eleştiri yapmayalım. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Emrgncy, mehmettech ve 1 kişi daha

Üst Alt