Maxicep'ten bir SYMBIAN geçti :(

Bahadır bence bahsettiğin olay kişinin karakteri ile alakalı.

Tepkiler: TeknoÖmer, .caner., yaren_dede ve 1 kişi daha

Sana sözüm yok abi sen zaten bilgi ve birikiminin karsiligi olarak yerini buldun
Ama gercek bu yani görünen köy gibi birsey diyebiliriz

Tepkiler: TeknoÖmer, Emrgncy, Nextman ve 1 kişi daha

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Bahadır bence bahsettiğin olay kişinin karakteri ile alakalı bir şey.
kişinin yönetici kadrosuna geçince tavırlarının değişmesi mutlaka karakterle alakalıdır, ama aktifliğinin düşmesi ulaşabileceği son basamağa gelmiş olmasından kaynaklanıyor bazılarında..
tabi bu sadece benim görüşüm.

Tepkiler: TeknoÖmer, yaren_dede, .caner. ve 1 kişi daha

Nextman

Emekli Yönetici
Sana sözüm yok abi sen zaten bilgi ve birikiminin karsiligi olarak yerini buldun
Ama gercek bu yani görünen köy gibi birsey diyebiliriz
Teşekkürler Ancak yönetimdeki her emek veren arkadaşımızda aynı şekilde çalıştığımızı düşünüyorum.Hepimiz insanız eksiklerimiz olabilir önemli olan bunların farkına varmak ve en kısa sürede telafi etmek diye düşünüyorum.
Konu fazla dağılmaması için rica ediyor keyifli forumlar diliyorum.
Sonsuz Teşekkürler

Tepkiler: TeknoÖmer, yaren_dede, .caner. ve 2 diğerleri

Bak Yarama tuz bastin simdi gereksizlerde gösterdiği aktiflikten dolayi bile ayin üyesi seçilen kisilermi dersin yoksa sirf o ay 200 tane konu açtı diye secilenlermi yada foruma neredeyse hiç ugramadigi halde secilenlermi… ama gel gorki su garip bahadir bir kere olsun ayin üyesi secilememis o kadar emek vermisim karşılıksız ama manevi bir odulu bile cok gormusler bu fakire
Edebiyat parcaladim galiba

Tepkiler: TeknoÖmer, .caner., OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Bahadır bence bahsettiğin olay kişinin karakteri ile alakalı.

Yok ya öyle degil abi anlatamadim karakterle ilgili degil mod olunca etkileniyor insan ister istemez kendini forumdan soyutlayip sadece yönetici paneline ait hissediyor kendini… buda dogal olarak kendisi farketmesede yeri doldurulamadigi icin forumda hissediliyor

Tepkiler: TeknoÖmer, .caner., OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
hiç böyle düşünmemiştim yav...

Tepkiler: TeknoÖmer, .caner. ve Emrgncy

sehabe2

Üye
felsefi bir bakış.etkilendim.

Tepkiler: .caner. ve TeknoÖmer

best1905

Üye
symbian ı özleyeceğiz duygulandım ya azmı uğraştık hack işleriyle.Herkes birbirine yardımcı olurdu

Tepkiler: Emrgncy

MaxipmaN

Üye
çok basitti ama yapamayan bir sürü kişi vardı

Tepkiler: TeknoÖmer

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
symbian ı özleyeceğiz duygulandım ya azmı uğraştık hack işleriyle.Herkes birbirine yardımcı olurdu
sadece hack olayında değil her konuda, özellikle cfw konusunda...
yanlış yükleme sonucu telefonu çökenlere teamviewer ile yardım edilirdi...

Tepkiler: OttomaN TigeR
sadece hack olayında değil her konuda, özellikle cfw konusunda...
yanlış yükleme sonucu telefonu çökenlere teamviewer ile yardım edilirdi...
Kesinlikle. Hatta bir gece yarısı sorun yaşayan kardeşimin işlemini yaparken, uyuya kalmıştım

Tepkiler: Emrgncy ve M@cros

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle. Hatta bir gece yarısı sorun yaşayan kardeşimin işlemini yaparken, uyuya kalmıştım
o konuda senin maşaallahın vardı Üstad, birde yanlış hatırlamıyorsam NSekiz nickli bir üye vardı ama tam emin değilim

Tepkiler: 0MG90, yaren_dede ve OttomaN TigeR

hiksos

Üye
Ahh ah bende N8 imi gocertmistim Belle yukliycem diye sonra geri canlandirmistik burda tabi 6600 zamanlarimi saymıyorum bile

o konuda senin maşaallahın vardı Üstad, birde yanlış hatırlamıyorsam NSekiz nickli bir üye vardı ama tam emin değilim
Estağfurullah refikim sağ olasın, Nsekiz şuan ki ANIL başkaydı zaten.

Tepkiler: 0MG90, yaren_dede, Emrgncy ve 1 kişi daha

best1905

Üye
15 dakkada cfw hazırlıyordum şimdi android de custom rom çıkacak diye bekliyoruz