maxicepten ayrılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamda abi neden diyosun aynı yaştayız Yanındaki kim macline mi?

hayır ya macline değil.....
şaka yaptım abi die

Biliyorum şaka yaptığını.. Bende sana şaka yapamammı
yanındaki kim abin?erkek arkadaşın?kankan? Tabi beni ilgilendirmez ama aile olduğumuz için onuda tanıyalım

Biliyorum şaka yaptığını.. Bende sana şaka yapamammı
yanındaki kim abin?erkek arkadaşın?kankan? Tabi beni ilgilendirmez ama aile olduğumuz için onuda tanıyalım
sevgiliimiz yok die yoldan birini çevirip resim çekildim...egolarımı tatmin etmek için......

şaka şaka....özel biri....
yakışıyor muyuz....

DiaBLoS

Admin
Reklam kokan hareketler açık ve net

mservank

Üye
reklam veya değil şimdiye kadar gidecem deyip gideni görmedim bakalım ilki kim olacak

ouSahin

Üye
gitmek diye birşey yok dostum burası sanal alemde takıldıgımız bir forum sitesi...

maxicepten ayrılıyorum sanki büyük bir şirketten vs yerden ayrılıyorsun...ya böyle konular açmayalım lütfen arkadaşlar sitede artık aktif olmuyacaksan bırakta yoklugunu biz anlıyalım...Böyle konulara lütfen arkadaşlar yorum yazmayalım gidene yol yakışır..

gitmek istemiyor ama gitmesi gerektiğini düşünüyor....o kadar saygılı ki giderken allahaısamarladık diyor...
arkadaşlarını düşünüyor ve belki iştemezler diyor....

engel olan birşeyler arıyor...

geldiği gibi selamla gidiyor....

aile içinde buna saygı denir ve maxi de bir aileyiz...

ibrahimcim...

canım aramızda kal seni seviyoruz küçük kardeşim

DiaBLoS

Admin
Başlık

maxicepten ayrılmıyorum gercek ama

dalgamı geçiyorsun?

mservank

Üye
DiaBLoS™;932538' Alıntı:
Başlık

dalgamı geçiyorsun?
konu uzamasın diye değiştirmiş sanırım ama biraz daha değişiklik daha iyi olacak

DiaBLoS™;932538' Alıntı:
Başlık

dalgamı geçiyorsun?
bakiom da bazılarına dokandı sanırım kimseyi ilgilendirmez nede olsa gereksiz-denem mesajları
ayrıca:Senin ne oldugunu anladığı için ibrahimismail nickle arkadasımız senin boş yorumlarına cvp bile yazmıyo

mservank

Üye
sen de kendine gel aranızda tartışma oldu diye her fırsatta laf atmaya çalışma bunun ucu sana da dokunur haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...