maxiceptekı kan kaybı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
maxiceptekı kan kaybı
arkadaslar bıldıgımız gıbı cep telefonları bolumlerınde mod. yok ve ben sadece sonyericsson bolumuyle ılgılendıgım ıcın ordan konusacagım resmen kan aglıyo bolum ılgılenen mod olmadıgı ıcın sacma sacma konular acıyolar sacma sacma cevaplar verıyorlar yenı uyelerın sorunlarına cevap yazacaklarına sorun uretıyorlar ve buda uye kaybına neden oluyor buna bı dur demenın ve ıyıbır mod bulunması gerekıyor bılgılenıze saygılarımla.....

gecegezgini

facacan

facacan

Üye
Yakında alırlar mod merak etme.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben merak ettıgımden demedım gıden uye sayısından yenı uyelerın yapılanlardan dolayı kaybetmemızden bahsedıyorum :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Yönetim olarak çok da degisen birşey açıkcası yok son zamanlar adına konusuyorsak ..
Çünkü değişen kadro yapısı (giden yöneticiler) zaten daha çok veya öncelikli olarak cep telefonları ile ilgili bölümlerde aktif yöneticiler degildi.

Yöneticilerdeki kan kaybı ise kasıt, zaten konudaki sikayetinizi engellemek için uğraşıyoruz ve çabalıyoruz. Admin sayısında azalma, co admin sisteminin kaldırılması gibi gelismeler tüm yükün moderatörlere yani kategori yöneticilerine dogru kaydırılmak istendiginin açık göstergesidir.

Kategori yönetici alımları ve zamanla sayılarının arttırılmasıyla, her bölümde bir yönetici olacagindan en etkin yönetim ve paylasım olacaktır zira yöneticiler sadece yönetmekle degil, sorumlu oldugu bölümün gelişmesinden de sorumludur.

Yeni üyeleri düşünerek konusursak, klasik forum mantıgına sahip olmaları gerek diyebilirim. Yani yeni üyeler sitedeki kuralların isledigini, üyelerin ve sitenin kaliteli oldugunu bilmeleri en basta yetmeli. İçerik olarak ise sadece bahsettiginiz alanlarda bir sallantılı durum var haklısınız, orayı da en dogru yönetici atamaları ile çok verimli hale getirecegiz

Odysseus

Odysseus

Üye
Çünkü değişen kadro yapısı (giden yöneticiler) zaten daha çok veya öncelikli olarak cep telefonları ile ilgili bölümlerde aktif yöneticiler degildi.

"Bazıları hariç" denmediği için üzerime alınıyorum ve bu cümleye çok üzüldüm.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Icraat lazım ... Insanları bezdirdikten sonra hiçbir ise yaramıyor ...

SRCLareon

SRCLareon

Üye
en güzeli adminlerin akrabalarını mod yapması.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:kop:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ilginç bir sorun basit bir çözümü var :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Bknz; Son üç ayda yaptığım moderasyon ve sonyericsson dahil belirli aralıklarla dosya paylaşımlarım. ( ki üç aydan çok daha eski bir süre önce ayrılığı görmüştüm )
Seni üzen gidiş ise beni üzen kadir kıymet bilinmemesidir, ha ortalık karıştırıp gitti denebilir benim için, haşa güven ve güvensizlik arasında kalıp önümü göremediğimde giderim. ( saygı-sevgi çerçevesi içerisinde )

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bir sorun basit bir çözümü var :)
ilginc dııl aslında ve kucuk bı sorunda dııl cunku uye kaybı kucuk bı sorun olamaz basıt cozumu varsa bulsunlar ben sadece sorunu soyledım cozumu onerdım cozum yonetıcılere kalmıs
Bknz; Son üç ayda yaptığım moderasyon ve sonyericsson dahil belirli aralıklarla dosya paylaşımlarım. ( ki üç aydan çok daha eski bir süre önce ayrılığı görmüştüm )
Seni üzen gidiş ise beni üzen kadir kıymet bilinmemesidir, ha ortalık karıştırıp gitti denebilir benim için, haşa güven ve güvensizlik arasında kalıp önümü göremediğimde giderim. ( saygı-sevgi çerçevesi içerisinde )
bence senın dedıgınde dogru kadır kıymet bılmeyen var ama bunada bı cozum onerısı yok veya uygulanmıyo bunada bı cozum bulmalı bence ama onerı ıle sorunları dıle getırerek olur bu sadece sorunu soyleyıp cekılmekle olmaz bence
Yönetim olarak çok da degisen birşey açıkcası yok son zamanlar adına konusuyorsak ..
degısen var aslında ama gorulmeyen veya gorulmek ıstenmeyıyor cunku bu forumun asıl amacı cep telefonlarıdır dıger bolumler ılavedır ve dıger bolumlerın yonetıcısı olupta ceptelefonlarının olmaması cok garıptır bence..
giden yonetıcılerınde aktıf olmadıgı yanlıstır. cunku cep telefonu yonetıcısını bızzat tanıyorum gayet aktıfdı fakat cep telefonları bolumunun sadece onun sırtına yuklenmesı yardımcısının olmaması yetısememesıne sebep oldu

saygılarımla ....

Progressivity

Progressivity

Üye
aslında Negative'in de dediği gibi yeni üyeler forumu araştırmadan gezmeden açılan topicleri okumadan hemen sorularına cevap almak istiyorlar hal böyle oluncada saçma sapan konularda saçma sapan sorular olması kaçınılmaz oluyor bence yeni üyeler biraz araştırmacı olmalı yok öyle armut piş ağzıma düş işini halleden de zaten kolay kolay uğramıyor bir daha foruma aslında forumda açılan konular adam gibi okunsa incelense öyle çok fazla soru sorulacağını sanmıyorum ben forum gayet güncel forumda çalışan çabalayan arkadaşlarımızda var haklarını yememek lazım ama belli bölümlere yeni modlar alınması gerekiyor yinede

Neverex

Üye
Evet arkadaşlar eski tadı yok sitenin herkes bunun farkında olduğunu düşünüyorum.En yakın zamanda yeni moderatörlerle bu sorunun giderilebileceğini düşünüyorum.

Ozan

Ozan

Admin

Bu tip konu ile alakasız yorumlar yapıldıgından konuyu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt