Maxicep'te Video İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te Video İnceleme
Maxicep te elektronik cihazları ürünleri( örneğin:Ceptelefonu) maxicep'in kendi hazırlamış oldugu video incelemler le bizleri bilgi sahibi etmesini istiyorum.. bazı sitelerde oldugu gibi yeni bir ürün çıkar ve o ürünle alakalı o sitenin hazırlamış oldugu geniş kapsamlı video inceleme sunulur...Bu gibi bir sistem mi desem bölüm mü desem , Maxicep te çok iyi olur diye düşünüyorum...İyi Günler Dileriz...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve OğuzcanAbi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence de çok iyi olur. DH'de var. Ben oradan izliyorum. Olsa da burda da izlesek |-)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

OğuzcanAbi

Üye
evet olmalı :D :oke:

• Beğen
quad4core

quad4core

Üye
bencede olsa iyi olur :oke:

• Beğen
farukozer4444

farukozer4444

Üye
Evet olmalı :oke:
Bende başka yerlerden izliyorum . Eğer burada da incelemeler olursa çok iyi olr :)

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İyi Olur :oke:

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
mantıklı iyi bir bölüm olur inş açarlar...:oke:

'Patron

'Patron

Üye
Kaliteyi arttırır.

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
evet bende istiyorum

• Beğen
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bencede olmalı. Kaliteyi artırır ancak bir mesut çevik gibi de olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
caglet

caglet

Üye
Kaliteyi artırır ama o kadar kolay değil :D önce ortanın biraz üstünde bir kamera gerek o kolay inceleme yapacak birisi gerek + kameraman ve montajdan anlayan birileri.. onuda hallettiler.. peki sürekli yeni cıkan cıhazları nasıl edınecekler.. DH'de büyük bi şirket haline gelmişler nerdeyse anlasmalı magzalarda mı nelerse incelemek için bi model gönderiyorlar...adamlar dünyada ilk haberler yapıyor coğu zaman... maxicep'te üye sayısındanda goruldugu gıbı bayag gelısmıs ama bu sekılde bır olay yapmak ıcın anlasma saglıyabılırler mı bılmıyorum ama UMARIM OLUR

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Amaru Shady
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Kaliteyi artırır ama o kadar kolay değil :D önce ortanın biraz üstünde bir kamera gerek o kolay inceleme yapacak birisi gerek + kameraman ve montajdan anlayan birileri.. onuda hallettiler.. peki sürekli yeni cıkan cıhazları nasıl edınecekler.. DH'de büyük bi şirket haline gelmişler nerdeyse anlasmalı magzalarda mı nelerse incelemek için bi model gönderiyorlar...adamlar dünyada ilk haberler yapıyor coğu zaman... maxicep'te üye sayısındanda goruldugu gıbı bayag gelısmıs ama bu sekılde bır olay yapmak ıcın anlasma saglıyabılırler mı bılmıyorum ama UMARIM OLUR

İmza güzel :oke::oke:

----------Eklendi @ 00:19:42 ---------- Yazıldı @ 00:15:49 ----------

Ya zaten üreticiler yeni çıkardıkları bir ürünün reklamı olsun diye gene gönderirler...Maxicep'tede inş olur video inceleme... :good::oke:

----------Eklendi @ 00:23:14 ---------- Yazıldı @ 00:19:42 ----------

Bencede olmalı. Kaliteyi artırır ancak bir mesut çevik gibi de olmaz :)

Ben ona küstüm...:dry:

caglet

caglet

Üye
bide kelimelerin sonunda 'maktadır' ekliyo ya krize giriyorum... :D bu telefon ile çift sim kart kullanılabilmekte. :D:D:D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
çok süper olur SDN de var genelde bakıyorum mesela gönüllü biri seçilipte öyle ayrıntılarıyla anlatsa eksi yönlerini falan söylese işte ne bileyim.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence video inceleme yapsak bile dh'de ki kadar iyi olamaz çünkü adamlar ilk çıkan telefın ekran kartı vs. inceliyorlar. Bizm video incelememiz üyelerden amatör bir şekilde olabilir aslında.

Masha

Masha

Üye
Mantıklı :oke:

uribaju

uribaju

Üye
uzun iş boşverin :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt