Maxicepte Sorular Buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte Sorular Buraya!
Merhaba arkadaşlar! Hangi konuyla ilgili olursa olsun sorularınızı bekliyoruz. Siz aklınıza geleni sormaya bakın ziyaret edenler biriktikçe daha çabuk cevap alırsınız ben de yardımcı olmaya çalışacağım. Haydi ilk soruyu ben sorayım bari:
Maxicepte Telefonumuzun ismini nasıl değiştiriyoruz?

Yardımcı olursanız sevinirim...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
destek bölümleri boşa oluşturuldu o zaman ? Hangi bölümde uzmansan bence o bölüme bu konuyu aç bütün telefonlardaki sorunları çözmek kolay olmayabilir gibi geliyor.

marist

marist

Üye
Çağrı haklı bu konu burda gereksizz.

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Mesela daha bugün Monopoly pocket ile ilgili bir soru sormak istemiştim hem ''cep telefonları genel''e ham de ''anroid oyunlar'' bölümüne aynı anda aynı konuyu açtım. Android oyunlar bölümünde hala ses yok ama buradan cevap alalı çok oldu. Ben daha önce de bunu yaşadım. Konun hangi alt forumla ilgili olursa olsun buradan daha hızlı ve doğru cevap alıyorsunuz. Ben de sırf bu nedenle bu konuyu açtım ve bu şekilde benim durumuma düşenlere de yardımcı olmak istedim. Ayrıca buraya soru soranlar sadece telefonlar hakkında soru sormak zorunda da değil. İlginiz için teşekkür ederim...

Akıncı

Akıncı

Üye
o zaman cep telefonları genel bölümüne açmamalıydınız gereksiz konu her şey site hakkında bölümünde resimli olarak anlatılmıştır:oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
android oyunlar bölümüne açmaman gerekiyordu android destek bölümüne aç biraz beklersen muhakkak cevap alırsın seni anladım daha hızlı çözüm almak istiyorsun.

Akıncı

Akıncı

Üye
hoppa bizim mekana geldi :sirit:

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Tamam herkese teşekkürler...

Üst Alt