Maxicep'te Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te Oyun
Maxicep'te Oyunlarla ilgili Forum yada Katagori açılsınmı?

Ben Açılsın Diyorum Hem Yeni Bir Rütbe Gelmiş Olur...

Eğer Gelirse Elimden Geldiği Kadar Oyun İndirme veya Yardım Destek Herkonuda Yardım Edebilirim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Duyan da forumda oyun yok zannedecek ...

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Ben onu kastetmedim oyun indir falan böyle büyük oyunları falan ben eklerim oyunlar hakkında yardım destek gibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cep telefonları için zaten oyun haddinden fazla var..pc için ise şimdi s.e.r.i.a.l falan filan işine girecek onun için zor be canım..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mr.H[e]LL;2183324' Alıntı:
Ben onu kastetmedim oyun indir falan böyle büyük oyunları falan ben eklerim oyunlar hakkında yardım destek gibi
Büyük oyunlardan kastın f.ull oyunlar oluyor ve maxicep.com olarak kesinlikle illegal işlere girişemeyiz.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Mr.H[e]LL;2183324' Alıntı:
forumda fu.ll oyun paylaşımı yasak çünkü yasa dışı oluyor :oke: demo oyunları veya oyun incelemelerini veya küçük oyunları paylaşabilirsin ...

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Tmm. ama en azından PC oyunları için oyun yardım bölümü gibi bir forum kursak genede iyi olmazmı?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mr.H[e]LL;2185418' Alıntı:
Tmm. ama en azından PC oyunları için oyun yardım bölümü gibi bir forum kursak genede iyi olmazmı?
Arkadaşım,daha önce de belirttim böyle bir bölümümüz var zaten,Başlık altlarındaki açıklamaları lütfen okur musun?:)
Hem sadece Pc oyunu için değil,Ps ,Wii,XBox vs içinde var yardım/istek vs bölümü hepsi bir arada..
Sen Legal olan paylaşımarını burda yapabilir,ve Üyelerimize yardımda da bulunabilirsin:oke:

Taşınabilir Cihaz Oyunları
Taşınabilir cihaz oyunları hakkında bilgiler, yenilikler, paylaşımlar, tavsiyeler ve diğerleri.

PC Oyunları
PC Dünyasından en güncel oyun haberleri, yenilikler, tavsiyeler, bilgiler ve diğerleri..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu açmadan önce yada fikir sunmadan önce formumuzu baştan sona incelerseniz sevinirim...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşım,daha önce de belirttim böyle bir bölümümüz var zaten,Başlık altlarındaki açıklamaları lütfen okur musun?:)
Hem sadece Pc oyunu için değil,Ps ,Wii,XBox vs içinde var yardım/istek vs bölümü hepsi bir arada..
Sen Legal olan paylaşımarını burda yapabilir,ve Üyelerimize yardımda da bulunabilirsin:oke:

Taşınabilir Cihaz Oyunları
Taşınabilir cihaz oyunları hakkında bilgiler, yenilikler, paylaşımlar, tavsiyeler ve diğerleri.

PC Oyunları
PC Dünyasından en güncel oyun haberleri, yenilikler, tavsiyeler, bilgiler ve diğerleri..

Konu açmadan önce yada fikir sunmadan önce formumuzu baştan sona incelerseniz sevinirim...

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt