Maxicepte Neler Olio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night990

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte Neler Olio
evet arkadaşlar neler oluyor sitemizde giremiyoruz(en azından ben)site görüntülenemiyor yazısından bıktım,sebebi nedir bilen varmı.saygılar.

swedeniz

swedeniz

Üye
sebebi defalarca aciklandi arama yap istersen

night990

Üye
    Konu Sahibi
siteye giremediğim için okumaya vakit bulamadım

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(jimbeam &#064; Jan 20 2006, 10&#58;28 AM) [post=257187]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
siteye giremediğim için okumaya vakit bulamadım
[/b][/quote] aynı hata bende&#39;de veriyor..

hidayet

hidayet

Üye
ben şanslıyım bana denk gelmedi

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar bana hiç denk gelmedi ama bazen sistemin yoğunluğundan 1-2 dkkadar (belki) girememezlik olibilir.Ama o da günde 1 bilemedin2 kez olsun. Başka bu tür şikayetleri olan arkadaşlar varsa yazarlarsa ona göre bi önlem alma yoluna gideriz.Fakat uzun zamandır bu tür şikayetler yok bilginize...

night990

Üye
    Konu Sahibi
dün bütün gün siteye giremedim bilginize(pardon çarşamba)bütün gün derkende işyerindeyim arada denedim siteye giremedim

slayer

Üye
DNS numaralarını değiştirin... Telekomun standart numaralarrını kullanmayın.

Zero

Zero

Üye
Telekom&#39;un atad&#305;&#287;&#305; DNS&#39;lerden giri&#351; sorunu ya&#351;anm&#305;yor, Belkide manuel ayarlad&#305;klar&#305; DNS&#39;lerde sorun vard&#305;r.
Uzun süredir siteye giri&#351; problemi ya&#351;anm&#305;yor, zaman zaman sayfa tak&#305;lmalar&#305; olabiliyor ancak çok k&#305;sa süreli.

night990

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dns dediğiniz nedir,ayarları nasıl yapılır,ben bugüne kadar bu konu ile ilgili (dns)bilgisayarın ayarlarını hiç ellemedim,adres çubuğuna edresi yazıyorum yada sık kulanılanlara eklediysem ordan giriyorum.

barabelli

barabelli

Üye
bazı bazı banada oluyo ama sımdı bı problem yok allaha sukur

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(Zero &#064; Jan 20 2006, 11&#58;59 AM) [post=257237]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telekom&#39;un atadığı DNS&#39;lerden giriş sorunu yaşanmıyor, Belkide manuel ayarladıkları DNS&#39;lerde sorun vardır.
Uzun süredir siteye giriş problemi yaşanmıyor, zaman zaman sayfa takılmaları olabiliyor ancak çok kısa süreli.
[/b][/quote]
kasımdan bu güne kadar Telekom DNS&#39;leriyle bu siteye hiç giremedim....

Ozan

Ozan

Admin
<div class='quotetop'>(jimbeam &#064; Jan 20 2006, 11&#58;20 AM) [post=257210]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dün bütün gün siteye giremedim bilginize(pardon çarşamba)bütün gün derkende işyerindeyim arada denedim siteye giremedim
[/b][/quote]
Böyle bütün gün olması mümkün değil yani bizden kaynaklı değil sizden kaynaklıdır kesinlikle.

Bizim belki günde 5dk. lık bir sayfa götüntülenememesi durumu olabilir başka türlü birşey olmaz normal seyirde.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yaw ben artık eskisi gibi cok giremiyom ama su son zamanlarda hiç olmadı rahatım

night990

Üye
    Konu Sahibi
[/quote]
Böyle bütün gün olması mümkün değil yani bizden kaynaklı değil sizden kaynaklıdır kesinlikle.

Bizim belki günde 5dk. lık bir sayfa götüntülenememesi durumu olabilir başka türlü birşey olmaz normal seyirde.
[/quote]

bizden nasıl kaynaklanabilir böyle bişey mümkünmü acaba (başka hiçbir sitede olmuyor)
yada dediğiniz gibi benim şansıma oan 5 dakkalık bölüm bana denk geliyor.
herneyse kusura bakmayın ben genel bir şey sandım ama sadece benim başıma geliyor sanırım,saygılar.

RockFord Fosgate

Üye
ewet bendede hıc olmuyor ama bı ara vardı 2-3 hafta once fılan ama artık yok allagha sukur:))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt