Oğuzhan
Üye
Yok be abi onun dışındaki davranışları falan kızdı bence.
Küstü trip attı diye mi kız olduğuna inandın yaniKardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar
ben kedileri nasıl ve ne zaman seveceğimi çok iyi biliyorum hiç de kedi gibi değiller lütfen sözünüzü geri alın
Bence gizliden erkek gibi üye olanlar da vardır.
Ne hikmetse İsmi de Alev man20'nin
abi kızlar anlamak istemiyor bu işlerden sonra getiriyor telefonu sana veriyolar şunu yap bunu yap diye sende yapıyorsun zaten bu forumda olanlar telefonla uğraşmayı seversonra yanlışlıkla mesajlarını filen görüyosun istemeden cidden bunu çok yaşadım
okumadığım mesaj kalmadı tüm fotoları mesajları senin elinde oluyo şifre koydum diye kendilerini güvende sanıyorlar
man20 bana avatarindan dolayi bayan gibi gelmiyor.
onun avatar ı şikayet edecemman20 bana avatarindan dolayi bayan gibi gelmiyor.
Şu konuya yanlışlıkla bir kız yönünü şaşırıp bile gelse bu konudaki bütün üyeler elinden gelen bütün yardımı yapar hatta buradan yardım edemiyorum,msn varmı tarzında özel mesaja geçilir yani oldu olmadı değil,ben bile yaptım neden yalan söyleyeyim ki
sözlerinize dikkat edinizŞu konuya yanlışlıkla bir kız yönünü şaşırıp bile gelse bu konudaki bütün üyeler elinden gelen bütün yardımı yapar hatta buradan yardım edemiyorum,msn varmı tarzında özel mesaja geçilir yani oldu olmadı değil,ben bile yaptım neden yalan söyleyeyim ki
Kötü emellere hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?