Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Temiz bir geçmişe sahibim :-) Genişletmek için tıkla ... Sizi böyle alalım
man20 Üye aldığım cezaları yazıcaktım ama nedense ''konuyu okumuş geçmiş ziyaretçileri'' görünce vazgeçtim.
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi [h=4]Bu konuyu son 30 günde, 48 üye okudu:[/h] LimePie, enterneoll, Cann Karyağdı, -Battal, IVI-Elia, -qarapapaq-, kapakli511, OPC, Reşwan, Süleyman, Haluk., Kerim., BILDIRCIN35, papakudioflu, BLACK ZONE, smh60, EroL, Kayahan14, Sagopa Kajmer, Joker., 0MG90, doctorrr, zombaka, Furkan Emekli, ZaZuM, Revengeful*, Tuba.Erva, Joker, -Emre, hikmet366, Symbian Pro, Caynogenmodd, man20, MaxipmaN
[h=4]Bu konuyu son 30 günde, 48 üye okudu:[/h] LimePie, enterneoll, Cann Karyağdı, -Battal, IVI-Elia, -qarapapaq-, kapakli511, OPC, Reşwan, Süleyman, Haluk., Kerim., BILDIRCIN35, papakudioflu, BLACK ZONE, smh60, EroL, Kayahan14, Sagopa Kajmer, Joker., 0MG90, doctorrr, zombaka, Furkan Emekli, ZaZuM, Revengeful*, Tuba.Erva, Joker, -Emre, hikmet366, Symbian Pro, Caynogenmodd, man20, MaxipmaN
Oğuzhan Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: 2 kere aldım 1. Mesaj kasmak - Reşwan - 6 puan 2. Uygunsuz konuşma - Reşwan - 3 puan Genişletmek için tıkla ... O 6 puani alma sebebin bendim.
Sagopa Kajmer' Alıntı: 2 kere aldım 1. Mesaj kasmak - Reşwan - 6 puan 2. Uygunsuz konuşma - Reşwan - 3 puan Genişletmek için tıkla ... O 6 puani alma sebebin bendim.
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: O 6 puani alma sebebin bendim. Genişletmek için tıkla ... benide et şikayet
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: benide et şikayet Genişletmek için tıkla ... O zamanlar Metin'i tanimiyordum. Baktim mesaj kasiyor, bastim sikayeti.
-Akıncı' Alıntı: benide et şikayet Genişletmek için tıkla ... O zamanlar Metin'i tanimiyordum. Baktim mesaj kasiyor, bastim sikayeti.
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: O zamanlar Metin'i tanimiyordum. Baktim mesaj kasiyor, bastim sikayeti. Genişletmek için tıkla ... 4 senede albay olamadı bırak kassın
Oğuzhan' Alıntı: O zamanlar Metin'i tanimiyordum. Baktim mesaj kasiyor, bastim sikayeti. Genişletmek için tıkla ... 4 senede albay olamadı bırak kassın
Türe Üye 5'ten fazla aldım ama Kontrol Paneli'nde 5 olarak gösteriyor. Yaklaşık bir 10 ya da daha fazla almış olmalıyım.
5'ten fazla aldım ama Kontrol Paneli'nde 5 olarak gösteriyor. Yaklaşık bir 10 ya da daha fazla almış olmalıyım.
Serhan Üye Mert' Alıntı: Alex doping almış diye konu açmıştım Anlamsız konular açmak - Odysseus Daha 11 ya da 12 yaşındaydım. Veletlerin foruma alınmasına bu yüzden karşıyım Genişletmek için tıkla ...
Mert' Alıntı: Alex doping almış diye konu açmıştım Anlamsız konular açmak - Odysseus Daha 11 ya da 12 yaşındaydım. Veletlerin foruma alınmasına bu yüzden karşıyım Genişletmek için tıkla ...