KayraBey Üye MaxiHan' Alıntı: 1 linux bolumunde tartismaya girip sert soz soyledigim icin Genişletmek için tıkla ... Bu iyiymiş :-)
MaxiHan' Alıntı: 1 linux bolumunde tartismaya girip sert soz soyledigim icin Genişletmek için tıkla ... Bu iyiymiş :-)
hikmet366 Üye 4 Kere 1- Uygunsuz Konuşma 3 2-Uygunsuz Konuşma 3 3- Hikmetın olmadığı para bende 3 4-Mesaj Kasma 10
x-scarface Üye Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var.
Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var.
Tuba Üye x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... Maşşallah Benim hiç uyarım yok
x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... Maşşallah Benim hiç uyarım yok
achambo Üye almadım saolsun said abi horttan verecekti az daha - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... son 2 si süper neden
almadım saolsun said abi horttan verecekti az daha - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... son 2 si süper neden
x-scarface Üye Tuba' Alıntı: Maşşallah Benim hiç uyarım yok Genişletmek için tıkla ... Uyarısız üye balkonsuz eve benzer
Tuba' Alıntı: Maşşallah Benim hiç uyarım yok Genişletmek için tıkla ... Uyarısız üye balkonsuz eve benzer
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Uyarısız üye balkonsuz eve benzer Genişletmek için tıkla ... Senin bi ara vardı göbek Şimdi yok
x-scarface' Alıntı: Uyarısız üye balkonsuz eve benzer Genişletmek için tıkla ... Senin bi ara vardı göbek Şimdi yok
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Senin bi ara vardı göbek Şimdi yok Genişletmek için tıkla ... İşte şimdi yanıldın dostum benim hiç bir zaman gobeem olmadı
CABBAR' Alıntı: Senin bi ara vardı göbek Şimdi yok Genişletmek için tıkla ... İşte şimdi yanıldın dostum benim hiç bir zaman gobeem olmadı
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... küçük işleri yazmışsın
x-scarface' Alıntı: Uygunsuz konuşma iğneleyici laf, ağır hakaret, admin tartaklama, moderatör vurma gibi olaylardan uyarılarım var. Genişletmek için tıkla ... küçük işleri yazmışsın
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Senin bi ara vardı göbek Şimdi yok Genişletmek için tıkla ... aras abi ve göbek
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Ben yakında birkaç ateist yüzünden uyarı alacağım şimdiden söyleyeyim :-) Genişletmek için tıkla ... abiiii
Tahir' Alıntı: Ben yakında birkaç ateist yüzünden uyarı alacağım şimdiden söyleyeyim :-) Genişletmek için tıkla ... abiiii
Akıncı Üye Joker' Alıntı: abiiii Genişletmek için tıkla ... bu moda öğretemedim tahir dedeye sopa kalkmaz indir bakalım
Joker' Alıntı: abiiii Genişletmek için tıkla ... bu moda öğretemedim tahir dedeye sopa kalkmaz indir bakalım