Yasminozz
Üye
Gel zaman git zaman diğer oyunlara kayar gözü ama anlamadığı bir şey vardır: Oyun kafede onlarca mesaj yazmasına rağmen mesaj bölümünde mesajlarının sayısı görünmemektedir! Sitede bulur Praetor hatayı! Ne biçim site bu böyle der! Daha attığım mesajların sayısı bile geçmiyor adımın altına! Ama Praetor haksızlığa gelemez! Ne de olsa hukukçudur!
Dolaşır diğer sayfalarda ve admin avına çıkar! İlk gördüğü admin ise Negative'dir! Hemen ona bir "PM" yazar! "Efendim mesaj atıyorum atıyorum görünmüyor!!! Hem bana yazılan özel mesajlara neden cevap veremiyorum ki ben" falan... Yazar da yazar! Babacan bir ifadeyle cevap verir Negative...
Ne cevap verdiğini siz benden çok daha iyi biliyorsunuz Bir gaf daha yapmıştır Praetor acemiliğin getirdiği cehaletle...
Silinen tek konusunda (bir fıkra) yine haksızlığa uğradığını düşünür Praetor ve yine rahatsız eder Negative adminini... Ayrıca uyarılmadığını da söyler Praetor (herhalde uyarı cezası isteyen tek üyesiyim maxicep'in!) Sonra forum politikasının bir bölümü hakkında bir fikir sahibi olur ve yanlış bulsa da saygı gösterir...
hayır degılsin(herhalde uyarı cezası isteyen tek üyesiyim maxicep'in!)
hayır degılsin
--------------- Ekleme ---------------
bende hem suçlu hem güçlü tavrına çok geldim. google kapandı diye bır konu açmıştım tabiki kapandıgı falan yok ben öyle zannedıyordum neyse dogal olarak konu silindi .Gordugum butun admınlere mesaj attım nıye konuyu sildiniz diye benı uyarmadınız diye .Dreamboys69 anlatmaya çalıştı bak google kapanmadı iyicene bir araştır. ben hayır kapandı. kapandıysa konu nıye sılındı.bende onu soruyorum konu niye slilindi google kapanmadı xmen7 diyor ben hayır kapandı artık benımle ugraşamadısen onu bir araştırdedi yaaaa hakkınızı helal edın
İyi Ki de Buradasın Kardeşim..
İnşaLLah SürekLi Aktif Görürüm Seni..
Allah Bizi Çevrimdışı Olmaktan Korusun.. (Amin)
Güzel bir yazı olmus zaten cogumuzun Maxicep ile tanısması boyle olmustur google ye istedigin telefon içerigi yazılır bi bakmısın maxicep cıkmıs neyse icerigi indirirsin ama siteden cıkasın gelmesoyle oyle ıyıce alıskanlık olur bırakamassın bıdaha
Tekrar hoşgeldin diyelim.
Herkes gibi ben de telefon içeriği için geldim ve bugün buradayız çok iyi insanlarla tanıştık.Güzel bir ortaqmdayız kıymetini bilmeliyiiz.
ellerine sağlık Ata
umarım devamlı burda olursun
ama şu burcunu değişsen hani fena olmaz derim
Abi bütün paylaşımlarını sıralayacaksın sandım
iyikene o oyun bölmü gözüne çarpmış
Bende pek farklı üye olmamıştım maxiye hatta yıllar sonra takılmaya başladım sömürücülük hariç
bak şimdi ayın üyeliği, h.editörlüğü, katagoriler editörlüğü ve derken co admin
umarım sende maxide çok yol alırsın ve ağır başlı cevapların yol gösterici olur
i forumlar dosum
tekrar hoşgeldin
ya kusura bakma seni izlemeye gelecektim
bu mesajı görünce geldi aklıma, hakkını helal et kardeşim .gelmeyi çok istiyordum unuttum
çok güzel anlatmışsın hoşuma gittii....
umarım oyunun güzel geçmiştir...yakın olsaydı gelirdim izlemeye....gerçi bedava olduğu için gelmeyedebilirdimm...malum kalabalık olur dediğin gibi...
Yasminoz'a aynen katılıyorum. Çok güzel anlatmışsın gerçektenBu arada meslektaşım olmana da sevindim. Hukukçuymuşsun. Maxi ailesinin böyle güzel üyelerle genişlemesi ne kadar hoş
sadece sinir birini hatırlatıyor da o bakımdan şşey etmiştim
ayrıca en sevdiğin yemek sorusuna sen tavuklu pilav mı demiştin
ben kardeşimi gitmeye bırakırmıyım hiiiiç
nice aylara ve ardından yıllara inşallah birader maxicepli olmak bi onurdur
DiaBLoS™;989972' Alıntı:Praetor282
Güzel olmuş tesbit edip yazman, fakat kendinden 3. kişilik gibi söz etmen pek hoşuma gitmedi açıkçası... Praetor değil ben olsaydı daha bir zevkle okurdum, ama yinede kalkıp cesaret edip bunları yazman hoş bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?