Maxicep'te En Çok Hangi Marka Cep Telefonu Kullanılıyor ? [ANKET]

Sponsorlu Bağlantılar

Cep Telefonunuzun Markası Nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te En Çok Hangi Marka Cep Telefonu Kullanılıyor ? [ANKET]
Şu Anda Kullandığınız Cep Telefonuna Oy Verin,Bu Anket 25 Temmuz 2012'de Sonlanacaktır...

-Konuyu Yanlışlıkla Android Genel-Destek Bölümünde Açtım,Adminlerin En Kısa Zaman İçinde Bu Konuyu Cep Telefonu Genel Bölümüne Taşımasını İstiyorum...

PriZm

PriZm

Üye
Nokia yıda yazmışsın.keşke konuyu cep telefonu genel bölümüne açsaymışsın.

-efşan

-efşan

Üye
Oy vermek için ''Masaüstü Görünümü''ne geçtim o kadar uğraşıp. Bir baktım Bütün hepsinin arasında Htc küçük harfle başlıyor.
Subliminal mi vuruyorsunuz bizi yahu?:d:
Alındım:trip:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yıda yazmışsın.keşke konuyu cep telefonu genel bölümüne açsaymışsın.

yanlışlıkla açmıştım zaten şikayet edip taşıttırdım:oke:

- - - Eklendi - - -

Oy vermek için ''Masaüstü Görünümü''ne geçtim o kadar uğraşıp. Bir baktım Bütün hepsinin arasında Htc küçük harfle başlıyor.
Subliminal mi vuruyorsunuz bizi yahu?:d:
Alındım:trip:

bilerek yazdım hTC nin h harfi küçük yazılıyor her zaman:oke::d:

- - - Eklendi - - -

-efşan

-efşan

Üye
yanlışlıkla açmıştım zaten şikayet edip taşıttırdım:oke:

- - - Eklendi - - -

bilerek yazdım hTC nin h harfi küçük yazılıyor her zaman:oke::d:

- - - Eklendi - - -

O zaman teşekkür ederim Efendim.:)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
nokiacılar nerde :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokiacılar veya samsungcular diye ayirmaniza gerek yok nokianin fazla cikmasi da normaldir cunku Turkiye'de hala en cok satilan marka Nokia

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokiacılar veya samsungcular diye ayirmaniza gerek yok nokianin fazla cikmasi da normaldir cunku Turkiye'de hala en cok satilan marka Nokia

Evet Biraz Öyle Kemal Abi,Rica Etsem Konuyu 1 Aylığına Üst Konu Yapabilirmisin Herkesin Görebilmesi Açısından Söylüyorum Yoksa Forumda Beni Yeni Üye Konumuna Alsanız Bile Önemli Değil Ben Buraya Hit Kasmaya Değil Arkadaş,Çevre Kazanmaya Geliyorum...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir konu aciyorsunuz ve devaminda onlar bunlar diye tahrik mesajlari yaziyorsunuz. Madem merak ettiniz bir anket oluşturdunuz kimseyi tahrik ederek olayin tartişmaya donmesine sebep olmadan anketinizi takip edin. :oke:

- - - Eklendi - - -

Evet Biraz Öyle Kemal Abi,Rica Etsem Konuyu 1 Aylığına Üst Konu Yapabilirmisin Herkesin Görebilmesi Açısından Söylüyorum Yoksa Forumda Beni Yeni Üye Konumuna Alsanız Bile Önemli Değil Ben Buraya Hit Kasmaya Değil Arkadaş,Çevre Kazanmaya Geliyorum...

admin uygun gorurse konu ust konu yapilabilir bunun dişinda yapabilecegin ozandan rica etmek.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

sataer

Üye
Defalarca yapıldı böyle anketler sonuç hep Nokia çünkü giriş ve orta segmentte daha çok satıyor.. Türkiye piyasasının da büyük çoğunluğu bu kullanıcılardan. Ayrıca yaptığın ayıptır Mehmet yakışmıyor,nokiacı samsungcu falan feşmekan yok burdaki herkes Maxici.

klongs

klongs

Üye
şaka yaptım ya ne kadar büyüttünüz bugünlerde herkes de bir gerginlik var en iyisi bir süre şaka yapmayım :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Açık Arayla Önde...

- - - Eklendi - - -

Bir konu aciyorsunuz ve devaminda onlar bunlar diye tahrik mesajlari yaziyorsunuz. Madem merak ettiniz bir anket oluşturdunuz kimseyi tahrik ederek olayin tartişmaya donmesine sebep olmadan anketinizi takip edin. :oke:

- - - Eklendi - - -

admin uygun gorurse konu ust konu yapilabilir bunun dişinda yapabilecegin ozandan rica etmek.

Sağolasın...

- - - Eklendi - - -

şaka yaptım ya ne kadar büyüttünüz bugünlerde herkes de bir gerginlik var en iyisi bir süre şaka yapmayım :D

Sıcaklar Milleti Bunalttı Demek Mehmet Abi:ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Elbetteki nokia 1. Türkiye nokia'ya daha çok güveniyor.Kırılmaz etmez diye gidip nokia alıyorlar.Diğerlerine pek şans vermiyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Defalarca yapıldı böyle anketler sonuç hep Nokia çünkü giriş ve orta segmentte daha çok satıyor.. Türkiye piyasasının da büyük çoğunluğu bu kullanıcılardan. Ayrıca yaptığın ayıptır Mehmet yakışmıyor,nokiacı samsungcu falan feşmekan yok burdaki herkes Maxici.

doğrudur nokia ençok satabilir onu araştırmıyorum ben,sadece Maxicep'te En Fazla Hangi Cep Telefonu Kullanılıyor Onu Merak Ettim:oke:

Ben İnsanları Samsungcu,Nokiacı,hTCci diye ayırmam onlarda insan böyle bir ayrımcılık çok yanlış olur:oke:

- - - Eklendi - - -

Elbetteki nokia 1. Türkiye nokia'ya daha çok güveniyor.Kırılmaz etmez diye gidip nokia alıyorlar.Diğerlerine pek şans vermiyorum

oy kullanman kafidir kardeşim,yorumun için:tşk:

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt