Maxicep'te BrainPDA takımına 2 kişi aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te BrainPDA takımına 2 kişi aranıyor
Evet arkadaşlar biz PDA takımı kuruyoruz ama v3 çüler arasında olmayacak. Size de ihtiyaç var :) konuya bakabilirsiniz: www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/maxicepte-brainpda-takimi-4-579733.html#post4150370
Biz PDA takımı kurmak ve çeviri yapmak istiyoruz beyler bayanlar. Aranızda (çeviri yapmayı bilmese de olur . Kısa zamanda öğretiriz :ehe ) ^3 programlarına çeviri yapacak. Başvuruları burdan alıyoruz :)
Hadi beyler bayanlar 2 kişi , 2 canavar lazım bize :)

Emil_Ceferli

Üye
ben olabilirmiyim?:) yapabilirim bence

OzGuRKnowN

Üye
Ben Türkçe çeviriden Anlıyorum :) Ama Biliyorsunuz Telefonda QT Programlarını çevirmenin imkanı pek yok gibi. S^3 Prolarıda QT ile yazılmış çoğu ne olacak bakalıkm :) ama Programı Türkçe'ye Çevirmeden anlıyorum.. Bu iş için kullandığım S60v3 N95 8GB Telefonum var dokunmatik ekrandada eziyet Türkçeye çevirme işi..

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Ben Türkçe çeviriden Anlıyorum :) Ama Biliyorsunuz Telefonda QT Programlarını çevirmenin imkanı pek yok gibi. S^3 Prolarıda QT ile yazılmış çoğu ne olacak bakalıkm :) ama Programı Türkçe'ye Çevirmeden anlıyorum.. Bu iş için kullandığım S60v3 N95 8GB Telefonum var dokunmatik ekrandada eziyet Türkçeye çevirme işi..

V3 için alabiliriz n95 le yapmaya başlarsan.
V3 ten 4 cengaver
V5 ten 2
^3 ten 2 kişi lazım v3 te boş yerimiz var ;)

OzGuRKnowN

Üye
distakjo

distakjo

Üye
rusça proları ben çeviririm ama çeviri yapmayı bilmiyorum :)

distakjo

distakjo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha katılım olunca arkadaşlarımız arasından seçmeyi 3 kişi olarak arkadaşlarla yapacağız. ölçütlerimiz açtığı konuların güzelliği ve mesajları olacak.

----------Eklendi @ 15:05:16 ---------- Yazıldı @ 15:02:51 ----------

Maxicepte Türkçeleştirme işi yapanlar ne oldu duruyormu

Var da çok etkin değiller bence. Biz de rekabet açısından kurduk bunu.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
qsaw

qsaw

Üye
Nedemek bu PDA çevirmen felanmı yoksa program yazıcımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt