Maxicepte Böle Ortam Olduğunu Bilmezdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte Böle Ortam Olduğunu Bilmezdim :D
2009 da uye olduğumda tek amacım 6600ıma oyun ve program yüklemekti uyelik avatar imza falan bilmezdim hacı o oyunu ındırmek yeterdı bana Bu sene tekrar uyelığımı aktıf ettım.baktım ortam çok iyi gerçekten .şimdi hergun maxicepteyım burda biçok kişiyle tanışdım(sanal olarak tabi) .gerçekten ço güzel iyiki burdayım iyiki maxicepliyim hakkatten eniyi Mobil Yaşam Forumu burası Ayrıca burası benım ılk forumum baska bole aktıf olduğum hiçbi forum yok.Bu ortamı oluşturanlara çok teşekkur ederim

Tepkiler: Tuba.Erva, Cezzbedici3 ve join_23

Xilence

Kapalı Hesap

Aynen Cep Telefonu için uğramıştım buraya , sonra bir çok kişiyle tanışıp ortama katıldım

cehili

Üye
Daha önce Football Manager sitelerinde aktiftim yöneticilik bile yaptım bilen bilir zaten 2 tane vardır en iyi olan Türk Fm sitesi.Sonra counter sitelerinde de aktifdim.İnterneti kapattırıp 1 sene boyunca uzak kalınca forumlara uğramadım.Şimdi Vodafone-cepnet sağolsun tekrar aktifim ama bu sefer sadece maxicepde çünkü artık pc'de oyun devrini kapattım kendim için

.BlueTR

Üye
benimde 6300 ıma oyun indirmek için üye olmuştumsonra 1 ay kadar takılıp 1 sene hiöç girmemiştim diyim 2010 da bayağı bi giresim geliyodu işte ama ne olsun abim yüzünden giremiyodum sonra 2010 aralıkta nasılş başladım aktif olmaya bidaha bırakamadım.

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Aynen benımde cepnet ya o olmasa napardık

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Bir de 5800 sağolsun günde 12 saat pc'ye bağlı ama yarın veda etcem emektar dostuma
Bende c5-03 .yenı aldım. hergun onla kaç saat giriyorum nete umarım bozulmaz
5800 a nıye veda etceksn

cehili

Üye
Kardeş pc'den fazla girme sürekli şarj bataryanın ömrünü kısaltır 1 ayda öldürür.Benim zaten Samsung s8500 Wave var,5800 kullanmadığım için böyle pc'ye rahat rahat takıyorum Yarın Htc touch2 t3333 ile takas yapacam onun için veda ediyorurm

pelın_

dandık bı cın tlf LDIN aldıgım ılk gun sorun cıktı buraya geldım bakıp cıkarım sandım baktım cıkamdım:d

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
iyiymiş ben napsam ya baska gircek telefın yok.. çabuk bozulacak gibi

burası ölüm yaa birisi sevgili arıyorum der biri jilet mi vurayım der öbürü ergenlik nasıl bişey der

5800 varken sömürüp çıkıyordum
N8 aldım artık burdayım

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Git yansanayi bir batarya al internete girerken onu tak
İnternete girerkenmı? Hep giriyorum sabah akşam Orj bataryayı hıçç kullanmam ozman

burası ölüm yaa birisi sevgili arıyorum der biri jilet mi vurayım der öbürü ergenlik nasıl bişey der
Sevgili arayan iyiydi ya

5800 varken sömürüp çıkıyordum
N8 aldım artık burdayım
N8 çok iyi be

ben kaynatmak için kaydoldum yazdım bi baktım yazdıkça rütbe atlıyor yazış o yazış

Tepkiler: 'Patron

join_23

Üye
ben de aynı düşüncelerle gelmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...