'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
2009 da uye olduğumda tek amacım 6600ıma oyun ve program yüklemektiuyelik avatar imza falan bilmezdim hacı o oyunu ındırmek yeterdı bana Bu sene tekrar uyelığımı aktıf ettım.baktım ortam çok iyi gerçekten .şimdi hergun maxicepteyım burda biçok kişiyle tanışdım(sanal olarak tabi) .gerçekten ço güzel iyiki burdayım iyiki maxicepliyim hakkatten eniyi Mobil Yaşam Forumu burası Ayrıca burası benım ılk forumum baska bole aktıf olduğum hiçbi forum yok.Bu ortamı oluşturanlara çok teşekkur ederim
Aynen benımde cepnet yaDaha önce Football Manager sitelerinde aktiftim yöneticilik bile yaptım bilen bilir zaten 2 tane vardır en iyi olan Türk Fm sitesi.Sonra counter sitelerinde de aktifdim.İnterneti kapattırıp 1 sene boyunca uzak kalınca forumlara uğramadım.Şimdi Vodafone-cepnet sağolsun tekrar aktifim ama bu sefer sadece maxicepde çünkü artık pc'de oyun devrini kapattım kendim için
Bir de 5800 sağolsun günde 12 saat pc'ye bağlı ama yarın veda etcem emektar dostuma
Aynen benımde cepnet yao olmasa napardık
Bende c5-03 .yenı aldım. hergun onla kaç saat giriyorum nete umarım bozulmaz
Bir de 5800 sağolsun günde 12 saat pc'ye bağlı ama yarın veda etcem emektar dostuma
iyiymişKardeş pc'den fazla girme sürekli şarj bataryanın ömrünü kısaltır 1 ayda öldürür.Benim zaten Samsung s8500 Wave var,5800 kullanmadığım için böyle pc'ye rahat rahat takıyorumYarın Htc touch2 t3333 ile takas yapacam onun için veda ediyorurm
Git yansanayi bir batarya al internete girerken onu tak
iyiymişben napsam ya baska gircek telefın yok.. çabuk bozulacak gibi
İnternete girerkenmı? Hep giriyorum sabah akşam
Git yansanayi bir batarya al internete girerken onu tak
Sevgili arayan iyiydi yaburası ölüm yaa birisi sevgili arıyorum der biri jilet mi vurayım der öbürü ergenlik nasıl bişey der
N8 çok iyi be5800 varken sömürüp çıkıyordum
N8 aldım artık burdayım
Yazış o yazış patladı gitti diyon heben kaynatmak için kaydoldum yazdım bi baktım yazdıkça rütbe atlıyor yazış o yazış
Seyyar tayyar -
Yazış o yazış patladı gitti diyon he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?