Arkadaşlığın ,insanlığın ,yöneticiliğin tartışılmaz gerçekten iyiki varsın iyi ki tanıdık arkadaş olduk inşallah o 2 rakamının yanına bir 0 (sıfır) koyar onuda kutlarız.
Birde büyük konuşmayıp randevularda ekmezsen süper olucak
bu ata denen arakds bu admınlıgı belesten aldı elımde msn kayıtları var hem sıtenın her zor gununde hep sıper arkasında comelıyodu oysa bır admının dımdık durması gerekırdı hocam hayırlı ugurlu olsun ıslatalımmı bu 2. yılı ha nedersın ıtfaıye hortumunu takayımmı vanaya
Senin gibi sevdiğim insanlar burda olduğu sürece burdayım
Evet hatırladım. Jöly nin benim için kullandığı simleydi. Dj Airmax nickimi gören diyorduki yahu hakkaten Dj misin Dj yi sen beğenmedin Fairy yi Erol, Peri Kızınıda Enes beğenmiyor. Kaç kere nick değiştireceğim ben yahu. Ozan dövecek artık beni Fil hafızası maşallah ne diyeyim artık
e hayırlı olsun hadii... severim seni bilirsin...bilirsin di mi...bilirsin bilirsinn... şaka maka 20 gün sonra da bnm 5. senemmiş sayende öğrenmiş oldum...
Tebrikler kardeşim biraz geç oldu kusura bakma.
Arkadaşlığın ,insanlığın ,yöneticiliğin tartışılmaz gerçekten iyiki varsın iyi ki tanıdık arkadaş olduk inşallah o 2 rakamının yanına bir 0 (sıfır) koyar onuda kutlarız. Birde büyük konuşmayıp randevularda ekmezsen süper olucak
Geç olmadı yahu Güzel dileklerin için teşekkürler Halit'ciğim İnşallah bu ortamda hep beraber yıllar geçiririz
Bu arada görünmez kaza idi o, ben kimseyi ekmem