TeknoÖmer Üye Dede' Alıntı: Kankam hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Dede bize hayırlı olsun yok mu?
KayraBey Üye TeknoÖmer' Alıntı: Dede bize hayırlı olsun yok mu? Genişletmek için tıkla ... Senin olayın ne
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. mürteza16' Alıntı: Hayırlı olsun abi. 2 ay sonrada benim yıldönümüm. Genişletmek için tıkla ... Sağol Murteza Aytaç-01' Alıntı: Nice senelere Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hep birlikte Byhaydar' Alıntı: Birlikteliğimiz daim olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah.
muratalperr55' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. mürteza16' Alıntı: Hayırlı olsun abi. 2 ay sonrada benim yıldönümüm. Genişletmek için tıkla ... Sağol Murteza Aytaç-01' Alıntı: Nice senelere Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hep birlikte Byhaydar' Alıntı: Birlikteliğimiz daim olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah.
TeknoÖmer Üye Dede' Alıntı: Senin olayın ne Genişletmek için tıkla ... Benim de 1. yıl dönümüm geçti.
OttomaN TigeR Üye Şimdi böyle durumlarda ne denir pek bilmem, o yüzden kısaca birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.
Şimdi böyle durumlarda ne denir pek bilmem, o yüzden kısaca birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Şimdi böyle durumlarda ne denir pek bilmem, o yüzden kısaca birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
OttomaN TigeR' Alıntı: Şimdi böyle durumlarda ne denir pek bilmem, o yüzden kısaca birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler