Maxicep'in engüzel reklam resmini ben yaparım diyorsan ıste sana fırsat! (20kontör ödüllü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep'in engüzel reklam resmini ben yaparım diyorsan ıste sana fırsat! (20kontör ödüllü)
Örnek

http://www.maxicep.com/imagehosting.php?do=displayimg&imgid=2396

En güzel reklamı ben yaparım diyorsan, ışte sana fırsat. Hemde kontor ödüllü.

Maxicep için reklam yarışması düzenliyoruz. Bir resmin ile maxicep i temsil edip en güzel reklam yapan arkadaşımız hediye 20 (tüm operatörler) kontör kazanacaktır.

Kısaca bahsedelim.
Bir resim hazırlayacaksınız. Bu resimde maxicepi en güzel şekilde temsil eden olmak için çalışacaksın. 61oflurecep@gmail.com e-mail adresine, yaptığın resmi mageShack Upload adresine yükleyerek resmin kodunu ve internet adresini verilecek e mail adresine yollayacaksın. Resmi yaparken, başka araç, yiyecek, içecek, teknoloji markaları vs gibi çeşitli markaları reklam yapmak yasaktır sadece maxicepin etkinliklerini ve özelliğini en güzel şekilde belirten bir reklam resim hazırlayacaksın. Resimin büyüklüğü imagehack sitesine yükledikten sonra direk ekranda görünüyorsa sorun yoktur. Tabi ekrana çıkmayan resmin sadece linki verilecektir,( kaç kişi tıklayarak bakarda oy verir bilemem). Resimler toplandığında burada yayınlanarak anket açılacaktır. 1 ay süreyle maxicep üyelerinin oyuna sunulacaktır en çok oy toplayan arkadaşımızın resmi birinci olacak ve kendisinin hattına 20 kontor yüklenecektir. Haydi marifetini konuştur. Ben resim yapamam, yada kontor az, bana kontör lazım değil diyorsan. Forumun diğer bölümlerinde dolaşmaya devam et.
Hadi resmi yapmaya başla.

-Katılım 10 kişi ile sınırlıdır.
-Son katılım tarihi 15.03.2009
- Oylama süresi 30 gündür.

Bu süre sonunda birinci olan üyemize 20 kontör hediye edilecektir.
Hadi resmi yapmaya başka, unutma katılım 10 kişi ile sınırlıdır, acele etmelisin.

ycg35

Üye
resim derken ps yada herhangi bir program kullanarakmı yapıcaz ?? yoksa başka bişeymi :/ ..

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resim derken ps yada herhangi bir program kullanarakmı yapıcaz ?? yoksa başka bişeymi :/ ..

resmi yaparken istediğiniz şekilde eklentiler ve düzenlemeler yapabilir ve fotoshop yaparakta resmi hazırlayabilirsiniz ve katılabilirsiniz. Tabi başka markaların reklamını yapmamak şartıyla.

ycg35

Üye
bu yarışmaya katılım hiç olmadımı yha =/ . .

turkordu

Üye

Katılıcaktım ama yarışma sona ermiş galiba..

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet yarışma katılım olmadığı için iptal edildi. Ayrıca resim güzel olmuş, emeğin için teşekkürler.

Salihyet

Üye
Yarışmaya fikir olması, konunun üstte kalması dileğiyle, yarışma için talep olursa başlatabilriiz böyle bir yarışma.. ?

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...