Maxicep'in Bayan üye sayısı

man20

Üye
Savaşta erkeklerden daha güçlü olamayız ama bizdede beyin var. Ve savaş sırasında nereye nişan alacağımızı çok iyi biliyoruz pelininde dediği gibi bizde bu topuklar ve tırnaklar varken işiniz 2 kat daha zorlaşıyor

Tepkiler: FatoŞ

FatoŞ

Üye

Güçlü Olanlarımız Var İdi Canım Hazreti Safiye.. Bir Dev Gibi Adamı Devirmedi mi Savaşta..

Revengeful

Emekli Yönetici
Erkekler beyinsiz mi ? Genelleme yapmayalım kadınlar ve erkekler için.
Ama kadınlar erkeklerden daha iyi nişancı. Neden bilmiyorum..

man20

Üye

Güçlü Olanlarımız Var İdi Canım Hazreti Safiye.. Bir Dev Gibi Adamı Devirmedi mi Savaşta..
güçlü olanlar elbette var.hele televizyonda görüyoruz kaslı bayanları. Ama genel olarak baktığımızda erkekler kızlardan daha güçlü oluyorlar

FatoŞ

Üye
güçlü olanlar elbette var.hele televizyonda görüyoruz kaslı bayanları. Ama genel olarak baktığımızda erkekler kızlardan daha güçlü oluyorlar
Zaten Öylede Olması Gerekir .. Güçlü Erkekler Olucak Tabi Biz mi olacağız

man20

Üye

Erkekler beyinsiz mi ? Genelleme yapmayalım kadınlar ve erkekler için.
Ama kadınlar erkeklerden daha iyi nişancı. Neden bilmiyorum..
hayır tatlım ama kavga sırasında erkeklerin gözü dönüyor ve vurmaktan başka hiç bişey düşünmüyorlar ama kızlar kafasını kullanabiliyor. O manada yani yanlış anlama

serinaga

Üye
KONU nerelere gelmiş yahu, boşverin kadın-erkek çekiştirmesini de, eeee belli mi bari MAXICEP bayan üye sayısı ???

çok mu önemli
Kaç kişi lazım?

Tepkiler: FatoŞ

man20

Üye
Her erkeğe bir bayan düşmeyeceği kesin yani sayım yapmaya gerek yok taş çatlasa 15 kız filan vardır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamam bundan sonra adamları stratejik yöntemlerle döveceğim

- - - Eklendi - - -

Şaka yapıyorum o dediğinden bunu anlamadım tabi ki

FatoŞ

Üye
Yok Ya Abartma Alev 10 Felan Vardır Yahu Bir Sürü Kız Üye Vardır..

onu bırakın kaç erkek vardır, site sayısından düşünce çıkar diyecem ama daha değişik cinsiyetler varmıdır acaba