Maxicep'in Bayan üye sayısı

pelın_

kıslar nerdesınız

Revengeful

Emekli Yönetici
Kızlar tanışalım mı

Revengeful

Emekli Yönetici
Pelin, Yasmin, Pınar( ), Tuğçe, Tuba, Sibel, Esra, Melek sesime gelinnnn ....

.... dememe gerek yok çünkü sürekli faceden, msnden, telefondan görüşüyoruz

Tepkiler: Tuba.Erva

man20

Üye
tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. seninde dediğin gibi onlar face'deler. o yüzden seslenmeyi bırak.
bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana

Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç sorma ya Bazıları kız ismi görünce farklı taraflarıyla düşünmeye başlıyor Yahu bu kadar mı abazalık olur yahu Resmini bile görmediği kız karşısında adam romantik şair kesiliyor "İsmi yeter bana, nefes alsın yeter"

pelın_

tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. Seninde dediğin gibi onlar face'deler. O yüzden seslenmeyi bırak.
Bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana

tatlim biz hep burdayiz sen yorma o guzel kafani

Revengeful

Emekli Yönetici
tatlım bu isimleri daha önce hiç görmedim bu forumda. seninde dediğin gibi onlar face'deler. o yüzden seslenmeyi bırak.
bu arada mert sen bişi mi yaptın alıntı ile cevap veremiyorum sana
Görmemen bu isimlerin olmadığı anlamına mı gelir ? Üyelik tarihime bir bak bakalım.

- - - Eklendi - - -

Hem senin derdin ne yahu ? İstediğimi yaparım.

-efşan

Üye
tatlım bitek sen burdasın bide fatoş. hani diğerleri? kafa yorcak bişi yok. göz var nizan var

Belki de sadece senin gördüklerin - bildiklerin bunlardır. O kadar bayan üye var ki ben tanıyorum hepsini. Kafa yoracak bir şey yok.

Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Aktif değil dediklerinin en az 2500-5000 arası mesajları varı arada 9000 lerde olanda var ve daha yeni yazdı. Yasmin.
Foruma artık yazmıyorlar, ziyaretçi sayfasından konuşuyoruz ki bu da aktifliktir.

man20

Üye
Aktif değil dediklerinin en az 2500-5000 arası mesajları varı arada 9000 lerde olanda var ve daha yeni yazdı. Yasmin.
Foruma artık yazmıyorlar, ziyaretçi sayfasından konuşuyoruz ki bu da aktifliktir.
hmm dediğin gibi olsun.