Maxicep'in 10. Sinifta Milli Guvenlik Dersime Katkida Bulundugu Gercegi

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'in 10. Sinifta Milli Guvenlik Dersime Katkida Bulundugu Gercegi

Tepkiler: Metin MF

OPC

Üye
Sen 11 değil miydin

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
11dim. Sadece bu konuyu acmak yeni aklima geldi. Ayrica Milli Guvenlik dersi kaldirildi. 2012-2013 ogretim doneminde 10. Siniflar Milli Guvenlik dersini gormediler.

Metin MF

Üye
ne olmuştu peki maxiceple ilgili?

OPC

Üye
11dim. Sadece bu konuyu acmak yeni aklima geldi. Ayrica Milli Guvenlik dersi kaldirildi. 2012-2013 ogretim doneminde 10. Siniflar Milli Guvenlik dersini gormediler.

Doğru ya en son biz gördük geçen sene milli güvenlik dersini hatta kaldırılması olay olmuştu

aglamak istiyoooommmm oguzhaaaannn harbiden bu bolume layiksin dostum

MaxipmaN

Üye
45 almıştım ikinci dönem

OPC

Üye

Eyvallah bro.

- - - Eklendi - - -

En sevdigim derslerden biriydi. Hocamiz sahaeydi. Fenaydi herif. Smileyde belirttigim cinsten bir adamdi.

Bizimki de kafa adamdı albay ne güzel bedavadan 5 kredi geliyordu sınıf geçme için kek dersti şimdi felsefe var zorla 2 geliyor

MaxipmaN

Üye

Bizimki de kafa adamdı albay ne güzel bedavadan 5 kredi geliyordu sınıf geçme için kek dersti şimdi felsefe var zorla 2 geliyor

o derse uyuz oluyorum tek üçüm oydu geçen sene aklıma geldikçe sinirliniyom

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Felsefe sahanedir. Adam akilli dinledigim sayili dersten bir tanesidir ve hocaya cizgiroman goturdugum icin sozlume 100 verdi. Karneme 5 geldi.