Maxicepi bırakıyorum

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Puhaha kediye bak

ee beyler bayanlar.Benden bu kadar goygoy yeter.Bütün bir hafta çok çalıştım.Şimdi evime gidiyorum ve tüm hafta sonu evden çıkmıyorum.Bütün teknolojik aletlerden uzak durmayı planlıyorum.Kendinize iyi davranın.Pazartesi 9 da burdayım

Tepkiler: CanKartaL ve haltie

Anlamış bak şeytan seni gidi seni..

bunlar böyle işte abicim tek kaldım ama sorun yok

vay vay vay ASLANIM kükrer Galatasarylısın demi abi

- - - Eklendi - - -

şans eseri buldum resmi

- - - Eklendi - - -

Teknolojik aletlerden uzak durcam dediğin pcyi bırakmak okadar Yoksa televizyonla telefon gene kullanacan

Tepkiler: vapur dumanı

vay vay vay ASLANIM kükrer Galatasarylısın demi abi

- - - Eklendi - - -

şans eseri buldum resmi

- - - Eklendi - - -

Teknolojik aletlerden uzak durcam dediğin pcyi bırakmak okadar Yoksa televizyonla telefon gene kullanacan

Yanlııış hepsini bırakıyorum..Yeter bu kadar radyasyon Şaka yaa ev tuttum yeni.Elektriği yok.Mecburen yani

bakiyim bi dk.... şuanda 21.yüzyıldayız. Ve bu çağda evi olmayan elektirk büyük bir fatal
Güzelim elektrik tesisatı çekili değil demedimki.Parayı ödeyemediğim için üzerime alamadım ceryanı konuşturuyosun ablayı burda

Tepkiler: HacKLess
Güzelim elektrik tesisatı çekili değil demedimki.Parayı ödeyemediğim için üzerime alamadım ceryanı konuşturuyosun ablayı burda
Fakırsın yani ?

- - - Eklendi - - -

Ve bu çağda evi olmayan elektirk

Lanet olsun evi olmayan elektrik yazmışım lanet olsun

Tepkiler: CanKartaL

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kız ev tuttum diyor oda fakir diyor

Tepkiler: HacKLess

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Çok makara oldu maxicepi bırakanlar bu muhabbeti kaçırdı

puahahahahaha fatal matal derken sen asıl fatal fail i yapmışsın İsmail
he ya Hepsi sarbinin yüzünden bütün cümleleri tersinden söylüyor bende arkadaşlarla öyle konuştuğum için alışmışım böyle fatallık olaylarda oluyor

- - - Eklendi - - -

bu arada 00.40 tam burda varya sümükler fışkırdı yemin ediyorum

[video=youtube;9L8ynFCZ8vU]http://www.youtube.com/watch?v=9L8ynFCZ8vU&feature=related[/video]

Tepkiler: CanKartaL