maxicepfm.tr.gg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hizan

Üye
    Konu Sahibi
maxicepfm.tr.gg
evet arkadaşlar maxicepfm.tr.gg radyo adlı konu çöpe taşındığı için buradan paylaşım devam edilmiyor lütfen bu konuda özelden pm atmayın.

hizan

Üye
    Konu Sahibi
buranın sorumlusu ReşWan tarafından çöe taşınmış.

reşwan sorumlu değil sitenin kralı

- - - Eklendi - - -

o ne derse o olur

Tepkiler: minoo
bedava host + tasarım berbat + site boş yani boşuna uğraşma tutmaz

Tepkiler: HacKLess
Abi radyo demişsin siteye giriyoruz ne şarkı çalıyor ne adam gibi menü var. Nereye tıklasam hosting şeyleri geliyor. Tema zaten berbat. Çöpe gitmesi doğaldır

Abi radyo demişsin siteye giriyoruz ne şarkı çalıyor ne adam gibi menü var. Nereye tıklasam hosting şeyleri geliyor. Tema zaten berbat. Çöpe gitmesi doğaldır

Site çöp.
Bu siteyi gidip tübitaka göster sana hayrına host felan ayarlarlar

Tepkiler: HacKLess

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar site çöpe gitti bile.

tasarıma gelince bir allahın kulu gelmemişti ve bende tasarımı değiştirmedim.

henüz radyoda dj bulamadığım için kapalı ben nette olduğum zaman açık oluyor dj olmak isteyen çıkmadı şu ana kadar..

- - - Eklendi - - -

isteyene devredebilirim de.

devren satiliktir yani?

phasan

Üye
Biraz basit

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep-fm.tr.gg/ benim kurdugum radyo tasarim benim degil

Biraz basit

- - - Eklendi - - -

benim kurdugum radyo tasarim benim degil
Bu gayet güzel olmuş. Nasıl işlediğinide açıklarsan dj felan olaylarını hallederiz

ia.phlvn

Üye
Fazlasıyla basit. Madem böyle bi işe kalkışılıyor hiç yoktan bi css tasarımı olmalı. Göze hitap etmeli. Host da radyoda beleş zaten. Emek tasarımda olmalı ki değer kazansın

Fazlasıyla basit. Madem böyle bi işe kalkışılıyor hiç yoktan bi css tasarımı olmalı. Göze hitap etmeli. Host da radyoda beleş zaten. Emek tasarımda olmalı ki değer kazansın
ben css ile bi dönem uğraşmıştım. İnternette güzel css ler var aslında onlardan ayarlasalar dahada güzel olur

Bu hafta tatil. Normalde hafta içi dershaneye gidiyorum Boşboş da ne ya alla allaa sende varya dopdoluyum ben bikere
Oh ne güzel işte. Sadece dersane. Okulları kapatsınlar dersaneye gidelim. Ne güzel olur varya

Tepkiler: ia.phlvn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...