26 1 yıl oldu yaşıma göre birini bulamadım daha şurada arkadaş :D
UpOneTR Üye xmustx' Alıntı: 26 Genişletmek için tıkla ... 1 yıl oldu yaşıma göre birini bulamadım daha şurada arkadaş
xmustx' Alıntı: 26 Genişletmek için tıkla ... 1 yıl oldu yaşıma göre birini bulamadım daha şurada arkadaş
xmustx Üye sehabe2' Alıntı: vay arkadaş akraba çıkarlar şimdi Genişletmek için tıkla ... akrabalık yok ama herkes kardeşyaş değil de insanların yaklaşımı önemli
sehabe2' Alıntı: vay arkadaş akraba çıkarlar şimdi Genişletmek için tıkla ... akrabalık yok ama herkes kardeşyaş değil de insanların yaklaşımı önemli
sehabe2 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: 1 yıl oldu yaşıma göre birini bulamadım daha şurada arkadaş Genişletmek için tıkla ... normaldir artık
Sukut-u Hayal' Alıntı: 1 yıl oldu yaşıma göre birini bulamadım daha şurada arkadaş Genişletmek için tıkla ... normaldir artık
UpOneTR Üye sehabe2' Alıntı: normaldir artık Genişletmek için tıkla ... nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında
sehabe2' Alıntı: normaldir artık Genişletmek için tıkla ... nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında
sehabe2 Üye Konu Sahibi xmustx' Alıntı: akrabalık yok ama herkes kardeşyaş değil de insanların yaklaşımı önemli Genişletmek için tıkla ... hocam illaki yaklaşım önemli.ama 20 yaşındaki biriyle 40 yaşındaymış gibi konuşamazsın.yani genelde böyle olur. Sukut-u Hayal' Alıntı: nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında Genişletmek için tıkla ... 17 18 yaşındayken benimde aynı sorunum vardı nette aslında o yüzden normaldir dedim kardeşim
xmustx' Alıntı: akrabalık yok ama herkes kardeşyaş değil de insanların yaklaşımı önemli Genişletmek için tıkla ... hocam illaki yaklaşım önemli.ama 20 yaşındaki biriyle 40 yaşındaymış gibi konuşamazsın.yani genelde böyle olur. Sukut-u Hayal' Alıntı: nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında Genişletmek için tıkla ... 17 18 yaşındayken benimde aynı sorunum vardı nette aslında o yüzden normaldir dedim kardeşim
xmustx Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında Genişletmek için tıkla ... maxi buluşmaya nedersin pavyonda pardon gazinoda
Sukut-u Hayal' Alıntı: nesi normal edit: konu burdan taşnır yakında Genişletmek için tıkla ... maxi buluşmaya nedersin pavyonda pardon gazinoda
UpOneTR Üye xmustx' Alıntı: maxi buluşmaya nedersin pavyonda pardon gazinoda Genişletmek için tıkla ... bana uyar bi dükkanın felan varsa yarın ordayim?
xmustx' Alıntı: maxi buluşmaya nedersin pavyonda pardon gazinoda Genişletmek için tıkla ... bana uyar bi dükkanın felan varsa yarın ordayim?