maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
maxicep
arkadaşlar maxicepte pc teknik yardım bölumunde soru soruyoruz cevap çok geç geliyor . Şole surekli online olan pcden iyi anlayan admin olsa iyi olurdu. Başka forumlarda hemen cevap geliyor. Bir arkadaş dun konu actı hala cevap veren yok. Çok kotu ya.

hikmet366

hikmet366

Üye
pc ıle ilgilenen 1 mod var oda yetişemiyor.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
L-Lumire oda galiba. Şole birkaç mod olck orayla ilgilenen sorun olmazdı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bilgisi Olan Yazar, Burası Her Ne Kadar Genel Olmaya Çalışsada Ağırlıklı Olarak Telefon Forumu..

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
hikmet366

hikmet366

Üye
aslında bu konu sıte hakkında bôlüme taşısan iyi olur bence

x-scarface

x-scarface

Üye
Mod yardım edecek proğram bulacak vs diye bir kural yok arkadaşlar moderatörün görevi konuların forum kurallarına uygunluğunu kontrol etmek gibi vs. konularla ilgilidir yani Ayrıca bilmediği bir konu olabilir sonuçta o da bizim gibi bir insan konulara yardım edecek olan yine çoğunlukta üyelerdir ki demek ki sorununuzdan anlayan çıkmamış link verebilirseniz bende bir bakayım.

- - - Eklendi - - -
aslında bu konu sıte hakkında bôlüme taşısan iyi olur bence
Hikmet alakasız mesajlar yazmazsan sevinirim şu konuya çünkü burada arkadaş bir öneride bulunmuş bırakta konuya düzgün cevap verecekler yazsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: ka_za, Oğuzhan ve Mesut Aktaş
x-scarface

x-scarface

Üye
Tamamdır.

ümran

Üye
adam haklı bende bazen açıyorum cewap yok ve halada yok bizde mecbur buraya açıyoruz :bilmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar forumu online destek merkezi gibi gormek yanlis olur.Siz sorunuzu kurallara bagli olarak iletir yardim beklersiniz.Ayrica konu ile alakasiz yorumlarda bulunmayiniz.

• Beğen
Tepkiler: MrTech ve Dede

Üst Alt