....Maxicep.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
....Maxicep.....
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/buraya-bakilsin-lutfen-312748.html
bu konuda bana karşı sözler yazılmış maxicepi bıraktı -Reklam- Mesajı Rapor Edine geçti felan Ben bu siteyi bırakmadım bırakmamda 3 yıllık emeği var benim burda -Reklam- Mesajı Rapor Edinde bir çok tanıdığım insanlar var ve ben oraya üye oldum oraya üye olmak suç sayılmaz Sizin -Reklam- Mesajı Rapor Edinle sorununuz Benim sorunum olamaz benim orayla ilgili bir sorunum yok çünkü Ben oraya Sizleri satmak içinde gitmedim benim oraya neden gittiğimi bilen biliyor Burcu ablayla geçen gün uzun bir sohbet ettik bu konu hakkında ve hüseyin diye bir arkadaş vardı sanırım onlada konuştuk.
Ben Her 2 sitedede paylaşımcı olarak bulunmak istiyorum Sizlere Karşı faydalı biri olmaya çalışıyorum Ama Ben Şİmdi -Reklam- Mesajı Rapor Edine gittim ve Moderatör oldum diye herkez beni tartışıyor,kötülüyor Ben Size karşı hiç bir kötülük etmedim şimdiye kadar ve bundan sonrada öyle bişey olmicak Ben burda 3 yılım geçirip hemen pat diye Oraya geçemem Burda bir çok iyi insan tanıdım Buluşmalara gittik eğlendik, gezdik, Maç Yaptık Çevrem genişledi.Şimdi orada bulunduğum için ben kötü insan oluyorum ben orayada yararlı biri olmaya çalışıyorum Oranın admini kim olursa olsun Muhammed ile benim aramda hiçbir Sorun yok Allaha Şükür bana kötülüğünüde görmedim inşallah görmemde. Eğer Hala Benim -Reklam- Mesajı Rapor Edine gitmeme Kızıyorsanız kızın Ama Ben hiç bir zaman bu siteyi bırakmam.! Ben buraya veya -Reklam- Mesajı Rapor Edine konu açıp mesaj yazmak için üye olmadım.
Eğer öyle bişey yapmak isteseydim zaten Yapıcağım şey belli olurdu Ben hergün Buraya 3yıldır Güzel komik,Yararlı Konular açmaya çalışıyorum Ve -Reklam- Mesajı Rapor Edine de Açmaya Devam ederim inşallah.
Ayrıca Ben Maxicepi Bırakmadım Hala Burdayım :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Anlamıyorum herkes istediği yerde takılır benimde o sitede üyeliğim var çünkü iyi net arkadaşlıklarımdan bazıları orda...Sonuçta sen burda açtığın konuları her forumda açabilirsin hiç kimse sana karışamaz...Haaa kopya olarak birinin 3-4 saatte yazdığı bir yazıyı alıp oraya açarsın yada başkasının emeğini orda paylaşırsın orda karşında durulur..Ama emek hırsızlığı yapmıyorsan sana kimse karışamaz istediğin yere girip çıkarsın...Kendine özgü olan konularınıda istediğin yerde açarsın ve bu nedenden dolayı hiç kimse sana karışamaz...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben burdan emek hırsızlığı felan yapmadım sadece kendi konularımı oraya açtım ama yine suçlu ben oldum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
O zaman hiçbir sorun yok ki sorun var diyenlerde sorun var....:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mesela benim o siteye hiçbir üyeliğim yok , olamaz da ...
Taklit olan , bize hakaret eden , terbiyesizlik eden insanlarla asla bir arada olmam , yakışmaz bana ..!

Son sözüm ; Takitler , asilleri yüceltir .. O kadar güzel bir söz ki .! Anlayana tabiki .

Şahsi yorumum budur ..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yapmayın yahu....:d:
Niçin net ortamındaki bir olayı bu kadar abartıyorsunuz.....:D

Ama yine de:

O kişileri gerçek hayatta tanımadan da o hakaretlerde bulunmak önyargıdan başka bir şey değildir..:D

Bu da benim şahsi yorumum....
:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hakarette bulunan onlar , bizler değil ..
Önyargı ile ilgisi yok , tamamiyle gerçekler .. :oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Takma kafana be Fatih, Her ağızdan bir ses çıkıyor işte..
Sen tabiiki bizi bırakamazsın değil mi :ehe
Boşver kim ne derse desin insanlar işte, bazen hiç anlaşılmazlar...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gerçek bir Maxicep Fanatiği değilmişsın demekki ...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir sitenin fanatiği olmam Daha Takımımın Fanatiği bile değilim :boxbu Site işinide abartmaya hiç gerek yok bence bi aralar siteler sadece paylaşım içindi
şimdi tartışma , kavgaya tehtite kadar çıktı Siteler artık birbiriyle savaşmaya başlamış durumda

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Biz senin oraya üye olmana bir şey demiyoruz.Sonuçta sen içerik felan çalmıyorsundur belki.
Ama çalanlar var.
Ve ben kendi görüşümü bildirmek istiyorum; Ben başka bir sitenin artıklarıyla beslenen, onların üyelerini çalan Adi,Basit ve Tamamen kopyacı bir sitede bırak Moderatör olmayı düz üye bile olamam,paylaşım yapmam!
Ne demektir yahu başkasının emeğini çalmak?Bundan adi bir davranış mı olur?Bunun adı resmen hırsızlıktır!
Sözlerim yanlış anlaşılmasın fatih,tüm bu dediklerim Hırsızlar içindir!:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu site hakkında daha fazla konuşmaya gerek yoktur
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...