Maxicep Zeka Yarışması // Yarışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Vuuu, kibirli dendi. Tanımadığın insanlara böyle deme.Ne kötülüyorum, ne ezikliyorum ne de ben hepinizden zekiyim daha iyisini yaparım diyorum. Mantık sorusu diyorsunuz ama ilk sorular mantıksız. Konuyu okuyordum. "Neyse kardeş, son soruların güzelmiş. Bence hep bu tür sorular sor diyecektim." =P

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Vuuu, kibirli dendi. Tanımadığın insanlara böyle deme.Ne kötülüyorum, ne ezikliyorum ne de ben hepinizden zekiyim daha iyisini yaparım diyorum. Mantık sorusu diyorsunuz ama ilk sorular mantıksız. Konuyu okuyordum. "Neyse kardeş, son soruların güzelmiş. Bence hep bu tür sorular sor diyecektim." =P
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.

Invoke

Invoke

Üye
Tek eleştiren de ben değilim. Adam yorum yapmış, iyi niyetle. Hemen çok biliyorsan diye girmişsin. Yapma böyle.
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.

Al işte, yine aynısı gelmiş.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben çözümü buldum. Bundan sonra bu yarışmayı devam ettirmiyeceğim. Madem sorularım zeka sorusu değil. Bu yarışma da zeka yarışması değil.

Invoke

Invoke

Üye
Bak, konunun neredeyse tamamını okudum.
Sen biraz eleştiriye kapalısın gördüğüm kadarıyla, yaptığım yorumları tekrar okursan biraz daha iyi niyetle okursan -çünkü ben kötü niyete yazmadım- o dediğin "kibirlisin, beni kötülemeye çalışıyorsun" laflarından dolayı hüzün duyarsın. Niye seni kötülemeye çalışayım? Sadece mantıksız durumları açıkladım.(bir kere ilk uçak sorusundaki mantığınla ikinci çantadaki kedi sorusundaki mantığın çelişiyor. İkincisi doğru olan.)

Ben gidiyorum, kapatma konunu, oynamaya devam edin. Bu kadar da kapalı ve fevri olma, sana tavsiye.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Bak, konunun neredeyse tamamını okudum.
Sen biraz eleştiriye kapalısın gördüğüm kadarıyla, yaptığım yorumları tekrar okursan biraz daha iyi niyetle okursan -çünkü ben kötü niyete yazmadım- o dediğin "kibirlisin, beni kötülemeye çalışıyorsun" laflarından dolayı hüzün duyarsın. Niye seni kötülemeye çalışayım? Sadece mantıksız durumları açıkladım.(bir kere ilk uçak sorusundaki mantığınla ikinci çantadaki kedi sorusundaki mantığın çelişiyor. İkincisi doğru olan.)

Ben gidiyorum, kapatma konunu, oynamaya devam edin. Bu kadar da kapalı ve fevri olma, sana tavsiye.
Evet, eleştirilmeyi sevmem. Ama eleştirirken de çok ağır kelimelerle incetebiliyorsunuz. Biraz empati yapsanız anlabilirsiniz belki.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
vay be nolmuş burda böyle

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
1- @safak45x
2- @Kayahan14
3- @Bilişim Profesörü
4- @-WaTcH.aNd.LeArN
5- @beytullah6767
6- @sasasa741
7- @Tr_SERGEN
8- @hasaneness
9- @TheLastWarrior
10- @The SLayeR
11- @tns25
12- @ExpertMurderer
13- @yunus4554
14- @muhammed4949
15- @furkan4real
16- @esmeran3
17- @jiraiya06
18- @The Nightmare
19- @İnternettin HOCA
20- @fuko08

Yarışma saatlerini unutmayın.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Beklemedeyim.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bekliyorum

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hazırız :)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Bir binada yaşayanlar birbiriyle akrabadır. Ama birisi değildir. O kimdir? Açıklamalı cevap veriniz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hicbir fikrim yok :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Açıklamalı cevap ver demiyeydi iyiydi, sallardık :hmmmBuldum, binada köpek var :D Köpek akraba olamaz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kimse bilemeyecek bence

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Yazdım bak bakam :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bir daha yazayım istiyorsan yazayım, bina da köpek var :D Köpekten akraba olmaz :DTamam, zamanlama hatası bu arada önceki mesaj.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
çünkü diğeri başka binada :D