Invoke
Üye
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.Vuuu, kibirli dendi. Tanımadığın insanlara böyle deme.Ne kötülüyorum, ne ezikliyorum ne de ben hepinizden zekiyim daha iyisini yaparım diyorum. Mantık sorusu diyorsunuz ama ilk sorular mantıksız. Konuyu okuyordum. "Neyse kardeş, son soruların güzelmiş. Bence hep bu tür sorular sor diyecektim." =P
Daha iyisini yapabilirsen yap. Bu yarışmadan sonra senden bir yarışma bekleriz.
Evet, eleştirilmeyi sevmem. Ama eleştirirken de çok ağır kelimelerle incetebiliyorsunuz. Biraz empati yapsanız anlabilirsiniz belki.Bak, konunun neredeyse tamamını okudum.
Sen biraz eleştiriye kapalısın gördüğüm kadarıyla, yaptığım yorumları tekrar okursan biraz daha iyi niyetle okursan -çünkü ben kötü niyete yazmadım- o dediğin "kibirlisin, beni kötülemeye çalışıyorsun" laflarından dolayı hüzün duyarsın. Niye seni kötülemeye çalışayım? Sadece mantıksız durumları açıkladım.(bir kere ilk uçak sorusundaki mantığınla ikinci çantadaki kedi sorusundaki mantığın çelişiyor. İkincisi doğru olan.)
Ben gidiyorum, kapatma konunu, oynamaya devam edin. Bu kadar da kapalı ve fevri olma, sana tavsiye.
Açıklamasız cevap verin. Sonra açıklayın.Açıklamalı cevap ver demiyeydi iyiydi, sallardık![]()

Yanlış.: D Hayvan değil insan olması lazım.Yazdım bak bakam![]()