Maxicep Yönetimini tekrar, "Tek adminli yönetim" şekline getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maxicep Yönetimini tekrar, "Tek adminli yönetim" şekline getirdik.
Bazı arkadaslar için bir süre önce admin olan arkadasların neden şu an co-admin oldugu konusunu merak etmiş olabilirler bu yüzden açıklama yapmak istedim.

Sitemiz eskiden oldugu gibi, tek adminli yönetim sistemine gitmistir ve yönetim en verimli şekilde böyle çalışmaktadır. Kendi aramızdaki toplantıda, gerek izmir bulusmasında 3 adminin konusmasında bahsi geçen konu buydu ve bunu gerçekleştirdik.

Böylece hem forum yönetimindeki yöneticiler arasında herhangi bir rütbe farkı olmuyor, hemde yöneticiler daha önce örnegini gördüğümüz ciddi konularda bazı ciddi kararları kendi alamamıs oluyor, herkesin fikri ile yada en son adminin onayı ile, adminin yetkisi dahilinde admin yada yöneticiler yapmıs oluyor böylece daha etkin oluyor biz bunu seviyorduk ve tekrar böyle yapmak istedik

Herkese iyi forumlar :lol

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
olması gereken olmuş hayırlı olsun.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
umarim bi seyler fark eder

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bu haberi sevdim negative...:spr

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
hmm galiba sitede herkafadan bir ses herkafadan bir yorum çıkması diter üyelerini bayağı rahatsız etmiş olmalı???

irun

irun

Üye
Site (ve dolayısıyla hepimiz) için hayırlısı olsun..:spr

Exalans

Exalans

Üye
hayırlı olsun

a21a

a21a

Emekli Yönetici
hmm galiba sitede herkafadan bir ses herkafadan bir yorum çıkması diter üyelerini bayağı rahatsız etmiş olmalı???

Yok sandığın gibi değil.:) Forumda daha hızlı iş için Negative ben ve diğer arkadaşlara admin statüsü vermişti.. fakat şık durmadığı kanaatine vardık... bazı önemli kararları tek başına vermiyelim. bir grup görüşü olsun dedik.. bu yüzden toplantı odasında herhangi bir karar için en az 3 yöneticinin fikri lazım şu an..
daha tarafsız ve sağlıklı bir sonuç için... :spr

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bazı konularda kararsız kalırsanız beni hatırlayın banlayın gitsin :D :p
hepimiz için hayırlısı olsun:maxicep:

POWER

POWER

Üye
Ne diyim hayırlı olsun...

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
Yok sandığın gibi değil.:) Forumda daha hızlı iş için Negative ben ve diğer arkadaşlara admin statüsü vermişti.. fakat şık durmadığı kanaatine vardık... bazı önemli kararları tek başına vermiyelim. bir grup görüşü olsun dedik.. bu yüzden toplantı odasında herhangi bir karar için en az 3 yöneticinin fikri lazım şu an..
daha tarafsız ve sağlıklı bir sonuç için... :spr

açıklama için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt