telefondan girdiğimde en büyük sıkıntı yazı yazmak oluyor ya yazdığımı görmüyorum ekran kayıyor falan o sebepten telefondan girdiğimde sadece şöyle bi bakıp çıkıyorum umarım güzel bi uygulama olur da telefondan da keyifle yorum yazabiliriz
"Maxicep WP" uygulaması meselesini ise forumdaki geliştirici arkadaşlarımızla paylaşmaya çalışacağız.
Umarım gönüllü çıkar ve güzel bir uygulamamız olur.
tapatalkın amacı zaten daha az veri kullanıp daha hızlı dolaşmak. Bu yüzden resimler yüklenmez. İsterseniz ayarlardan resimlerin de yüklenmesini sağlayabilir veya konuda resimin linkine tıklayarak resmi açabilirsiniz.
Aslında bu uygulama için yönetimden birileriyle görüşmüştük. Mobil API'ler lazım olacağından (bu API'ler hiçbir sistem açığı anlamına gelmemektedir. Tamamen vBulletin sisteminin bizlere sunduğu kısıtlı sistemdir) sanırım yükseltme işleminin veya varsa eklenti yüklenmesi gerekmektedir.
Bunun dışında bir ön hazırlık yapmamız gerekmektedir. Hatta foruma yazı yazma ve konu açma gibi denemeleri de yapmamız gerekeceğinden yöneticilerin bizlere biraz geniş imkanlar sunması şart. Ben elimden geldiğince bir prototip oluşturmaya çalışacağım. Umarım en sağlıklı ve iyi uygulamayı ortaya koyabiliriz. Uygulamayı geliştirecek başka arkadaş olursa git üzerinden çalışabilir veya projeyi tek başına üstlenebilir.
Bence de olması gerekli bir uygulama ve Maxicep e de yakışır diyorum. Benim programlama bilgim yok, bu yüzden benim yapabileceğim teşekkür etmek. Emeği geçen yada geçecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
o simdi asker cani neler ister uykuda mevlam MaxiCepi ona goster
bu kadar uyesi olan ve cogunlugun telefonlardan takip ettigi bir kitleye sahip olan guzel bir site icin gercektende cok gec kalinmis olmasi uzucu ama onemli olan bir sekilde gelicek olmasi buyuzden sabirsizlikla bekliyoruz ve beklicez.