Maxicep Vardiya Defteri !

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla saat 22:20 int.te üzerinde çalıştığım yazım int. kesilmesiyle silindi int. yeni geldi yazıdan eser yok :vur:vur:vur:vur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nsl silinir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 40 dk uğraşıyorum:agla:agla:agla:agla:agla:vur:vur:vur:vur:vur

Nazy

Nazy

Üye
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla saat 22:20 int.te üzerinde çalıştığım yazım int. kesilmesiyle silindi int. yeni geldi yazıdan eser yok :vur:vur:vur:vur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nsl silinir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 40 dk uğraşıyorum:agla:agla:agla:agla:agla:vur:vur:vur:vur:vur
firefox kullansaydın yazın silinmezdi:ehe
22:41 ireme akıl veriyorum

Nazy

Nazy

Üye
22 : 46 yağlarım eriyor :D :ehe

iremm

iremm

Üye
22:48 hala giden onca emeğe yanıyorum :agla:agla:agla:vur

Nazy

Nazy

Üye
22:53 irem in sözleriyle öyle duygulandımki anlatamıyorum

iremm

iremm

Üye
22:54 birgün bazı üyelerin bnmle aynı duruma düşmesi için Allaha yalvarıyorum...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
23:34 Forum!!! MaxiCep!!! Canım benim!!! Ben geldim!!!
İrem'e de üzüldüm yahu. Ama Ali haklı, keşke firefox kullanıyor olsaydın :(
Şiddetle tavsiye ediyorum.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
11:58 birazdan kalkıp ders çalşıcam umarım çalışmalarım boşa gitmez..

iremm

iremm

Üye
12:18 ders çalışmam lazım brzdan gidicemm o beyinsiz dersi bi türlü anlamıyorum :agla

Nazy

Nazy

Üye
12:28 daha yeni uyandım:)
herkese hayırlı günler :)

iremm

iremm

Üye
12:32 brz baktım anlamıyorum şu zıkkımı :(

sanada hayırlı günler...:)

--------------- Ekleme ---------------

13:14 ders çalışmam lazımm:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
23:55 MaxiCep!.. :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
13:24
Bu Konunun Ne Amaç Taşıdığını Öğrenmeye Çalışıyorum.. :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
14:57 anatomi sınavından çıktım okulda biri kantinde düşüp bayıldı düşünün artık :ehe

iremm

iremm

Üye
21:23 çok kötü ateşim var boğazımda ağrıyo :(

dreamnurse

dreamnurse

Üye
23:15 dersmi çalışsam acaba diye düşünürken maxide turluyorum..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
23:51 Rammstein açtım... Ohne dich, yavaş olsun biraz...

iremm

iremm

Üye
bugün NEŞELİYİM MUTLUYUMMMM NAZAR DEĞMESİNNN.. .NEDEN DİYE SORARSANIZ BUGÜN DERS BİLMEM NE HİÇBİŞİ ÇALIŞMIYORUM! 2 GÜN SNRA ÇOK BÜYÜK BİR SINAVIM OLMASINA RAĞMENN...YETER BEEE BIKTIM İKİ GÜNDÜR STRES SAÇLARIMA AKLAR DÜŞTÜÜ YETERR BU NE YAAA BUGÜN EĞLENİCEM DERS MERS BOŞŞŞ CANIMDAN KIYMETLİMİ AAAA MİLLET SEVGİLİLERİYLE GEZSİN TOZSUN BEN DERS ÇALIŞIYIM GECE GÜNDÜZ OLACAK ŞEY Mİ? :ehe NEYSEEE SAAT 16:29 İREM DERS ÇALIŞMAYACAK OLMASININ KEYFİNİ YAŞIYOR BİLİYORUM Bİ GÜNLÜK BİR SEVİNÇ :bilmem:AMA OLSUNN :ehe :dance:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
18:14 maxi maxi maxiii...

Üst Alt