kraldost
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi guzelde burasi cemaat topluluguda degil
Öncelikle forum her kesime hitap ediyor. Yani din, ırk ayırt etmeksizin herkese hizmet veriyor maxicep. Böyle konular belki ahlaki açıdan bizim toplumumuz için ters olabilir ama bunun için engel koyacak değiliz. Sonuçta herhangi bir hakaret veya nefret söylemi bulunmuyor o konularda. Dünyada yaşanan gelişmelerden biri. Onlar için ayrı bölüm açılsın denmiş. "Penisine dövme yaptırmak" zaten garip bir olaydır ki bu yüzden garip olaylar bölümünde. Sırf bunun için "Erotik haberler, olaylar" gibi bir bölüm mü açalım veya bu konuları "Cinsel Sağlık" bölümüne mi taşıyalım ? Bölüm açılsa daha kötü bir durum olur. Bu konular engellense gene anlamsız ve saçma olur ilk başta yazdığım şeylerden ötürü. Konuyu açan arkadaş bir yönden haklı tabi ki. Sonuçta küçük yaşlarda üyelerimizde var. Ama bu konuların çocuklar üzerinde ciddi anlamda psikolojik sorunlar açacağını hiç düşünmüyorum. Zaten şu zamanda yaşayan çocuklar cinselliği bizden daha çabuk öğreniyor çeşitli yollarla.
Kısaca ben karşıyım.
Penis ve vajina kelimeleri neden ayıp kabul ediliyor onu da anlamadım.
arkadaşlar burası seviyeli bi teknoloji üzerine kurulmuş bir forum sitesi böyle şeyler normal olabilir fakat burada olmasın gitsin başka sitelere baksın böyle siteler çok vardır burada olmasına gerek yok ve buna dur demedikce ileride çok abartılacaginı düşünüyorum bende garip ve Ilginç olaylarda böyle konuları maxicepte görmek istemiyorum
Bu ise oldukça densiz bir yorum.Biraz ifşa gibi olacak ama pelin ablayı uyarmaliyiz sanirim bu konuda birazBu arada konuya da kailiyorum bence de o tur konular bulunmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?