anemik Üye Aziz™;2204087' Alıntı: -Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge Genişletmek için tıkla ...
Aziz™;2204087' Alıntı: -Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge Genişletmek için tıkla ...
CS BETA Üye Aziz' Alıntı: rica ederim kardeşim okuldamı vallamı Genişletmek için tıkla ... ewt sende iş war walla elini sıkmayı isterim
Aziz' Alıntı: rica ederim kardeşim okuldamı vallamı Genişletmek için tıkla ... ewt sende iş war walla elini sıkmayı isterim
CS BETA Üye halil09' Alıntı: aziz sana demedim ya barışa dedim okulda yapcakmış ya espiri idi yani Genişletmek için tıkla ... halil mrk etme maxicep in şahı halil ve aziz beyden alıntı die yazcam xD --------------- Ekleme --------------- walla aziz suan okuldan yazdıgımdan yanımdaki ibneler rahat vermio aksam üzeri detaylı bilgi veririm
halil09' Alıntı: aziz sana demedim ya barışa dedim okulda yapcakmış ya espiri idi yani Genişletmek için tıkla ... halil mrk etme maxicep in şahı halil ve aziz beyden alıntı die yazcam xD --------------- Ekleme --------------- walla aziz suan okuldan yazdıgımdan yanımdaki ibneler rahat vermio aksam üzeri detaylı bilgi veririm