MAXİCEP TELEFONDAN konu düzenleme "Konuya" Link- Resim-Video EKLEME linke ISIM VERME

Archonn

Üye

onerin ne konuyu sileyimmi ?

Konuyu baltalamak ya da tartışmaya mahal vermek için yazmadım onu meraklısına faydalanması için bbcode'ların kullanımıyla ilgili detaylı bilginin bulunduğu yardım sayfasının linkini verdim.

Konuyu silmeni gerektirecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum.Zira silmeni gerektirecek bir durum da yok.

Konu Sahibi

yok dostum amacını anladım tabikide yalnız genel olarak ihtiyaç duyulan kodların nasıl kullanılacağını anlattım bu konuda.
Verdiğin linkte emin ol girenlerin %99u birşey anlamaz yani mobile görünümde nasıl kullanılacağını anlamaz, birisinin anlatması lazım.
verdiğin linkide konuya ekliyecem belki birilerinin işine yarar teşekkürler ilgin için

asigsasi

Üye
bahadır madem herkez biliyor o zaman resme link vermeyi benim yaptıgım gibi fotograflarla yapsın da görelim

asigsasi

Üye
hani buraya gelenler onu biliyorduk bunu biliyorduk diyorlar ya onlardan bir taneside çıksında resme nasıl link verliyor fotograflarla anlatsın diyorum

Konu Sahibi
hani buraya gelenler onu biliyorduk bunu biliyorduk diyorlar ya onlardan bir taneside çıksında resme nasıl link verliyor fotograflarla anlatsın diyorum

Aynen birtek hidayet02 anlattı daha önce

- - - Eklendi - - -

konuyuda düzenledim daha kolay anlaşılır heralde artık